• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

TOKÇA YOLUNDA CAN PAZARI

Akşam saatlerinde meydana gelen kazada Çivril’den Tokça istikametine giden M.S idaresindeki 20 L 3020 plakalı hafif ticari araç ile Çivril’e giden ve içerisinde M.N ile G.Y nin de bulunduğu A. A yönetimindeki 64 KT 529 plakalı özel araç dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönene araçtan savrulan şoför A.A ağır yaralandı. Tarlada çalışan çiftçilerin ilk müdahaleyi yaptığı kazada diğer aracın sürücüsü M.S ile yolcular G.Y ve M.N hafif yaralı olarak kaza yerinden uzaklaştırıldılar. Yapılan ilk müdahalenin ardından olay yerine çağrılan ambulans ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırılan A.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

İlk müdahaleyi vatandaşların yaptığı kazaya Çivril Jandarma komutanlığı Trafik timleri ile Denizli Belediyesi İtfaiye Kaza Kırım ekipleri de müdahale ederek yolun trafiğe açılmasını sağladılar.

 Kaza bölgesinde yolda herhangi bir daralma ya da görüş kaybı olmadığı belirtilirken kazanın aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelmiş olabileceği belirtildi.  

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.



845 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası