• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Ana Muhalefetten Festivale Tam Destek

Çivril 20’inci Elma Festivaline hazırlanıyor. Bu kapsamda Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in başkanlığında haftanın iki günü toplanan festival komitesi, radikal kararların altına imza atıyor.
Konu ile ilgili görüş bildiren Festival Komitesi Üyesi ve CHP Belediye Meclis Üyesi İsmail Tunay Yazıcı Çivril’in çıkarlarının partiler üzeri bir mesele olduğunun altını çizerek, “biz Çivril Halkı tarafından Belediye Meclis Üyesi olarak seçildik. Görevimiz Çivril Belediye Başkanlığınca yapılan ve yapılmayan tüm icraatlarla ilgili olumsuzlukları tespit etmek ve halkın sesi olmaktır. Bu bağlamda 20’ncisi tertip edilen Elma Festivalinde Başkan Gürcan Güven festival komitesinde bana da görev verdi. Ben Çivril’in çıkarları, menfaatleri için festivalin daha güzel, daha görkemli olmasını için çalışmalarıma devam ediyorum. Biz parti olarak hiç bir zaman yapılan iyi işlerin karşısında olmadık ve görev verildiğinde de en iyisini yapmak için mücadele verdik. Çivril’e zararı dokunacak her eylemin karşısında olduğumuz gibi faydası olan tüm projelerin de yanında her zaman yer alırız. Festivalin daha verimli geçmesi için, sanatçısından, standına, iştirak edecek esnaflarına kadar her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız çalışmalar kendi çıkarlarını ilçemizin çıkarlarından önde tutan, fikirleri kimse tarafından itibar görmeyen, kişiler tarafından gölgelenmek isteniyor. Bu kişilere itibar edilmemesi gerektiğini tekraren hatırlatır, festival kapsamında Çivril yararına fikirleri olan tüm vatandaşlarımızın fikirlerini dinlemek istediğimizi beyan ederiz” şeklinde konuştu.
Tunay Yazıcı festival çalışmaları kapsamında Çivril’in ticaret erbablarının da büyük katkısının olduğunun altını çizerek, “ilçemizde ticaret yapan, lokantalar, tavuk çiftlikleri ve soğuk hava depoları, festivalin organizasyonunda kullanılmak üzere gönüllülük esas alınarak bağış yapmaktadırlar, bu bağışlar asla zorunlu değildir, herkes ekonomik durumu doğrultusunda bağış yapmaya devam ediyor, bu sebeple de festivalin yapımında katkısı olan tüm esnaflarımıza teşekkürü bir borç biliyor, herkese hayırlı işler diliyorum” şeklinde görüşlerini bildirdi.



944 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası