• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

KOCABAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Çivril Devlet Hastanesi Laboratuar Şefi Ahmet Kocabaş’ın oğlu Galip Efe düzenlenen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.
Ciğdem Kamer Öğrenci Yurdunun Bahçesinde gerçekleşen sünnet düğünde sevenleri Kocabaş Ailesini yalnız bırakmazken Ahmet Kocabaş ve eşi misafirleri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendiler.
Çiğdem Kamer öğrenci Yurdunun Bahçesinde Haftasonu gerçekleşen sünnet törenine Kocabaş Çiftinin mesai arkadaşları ile çok sayıda davetli ve misafir katıldı. Davetlilerin canlı müzik eşliğinde hoşça vakit geçirdiği törende çocuklarda kurulan oyun parklarında gönüllerince eğlendiler. Halk oyunları ekiplerinin sergilediği zeybek ve yöresel oyunlar ilgiyle izlenirken törende davetlilere yemek ikram edildi.
Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet töreninde Çivril’in her kesiminden davetlinin yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.
Sünnet töreni sahibi Ahmet Kocabaş, “Biricik oğlumuz Galip Efe’nin ilk mürüvvetini dost ve akrabalarımızla birlikte paylaşmaktan çok mutlu olduk. Katılan tüm davetlilerimize teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah herkese evlatlarının böyle mutlu günlerini yaşatsın” dedi.



1605 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası