• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Çivril’de Büyük Facia DİREKTEN DÖNDÜ

Kaza yaparak savrulan aracın, lokantanın bahçesine girmesini işletme
önündeki demir direkler engelledi, kaza esnasında işletmenin bahçesinde
çok sayıda vatandaş vardı.
Çivril Lisesi önünde meydana gelen kazada kontrolden çıkan araç pide salonun bahçesinde park halindeki araca çarptıktan sonra direğe çarparak durabildi.
Salı günü öğle saatlerinde meydana gelen kazada Denizli’den Çivril istikametinde seyreden Hüseyin Aydemir (56)İdaresindeki 20 L 5584 plakalı aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç yol kenarında park halindeki bir araca ve motosiklete çarptıktan sonra direğe çarparak durabildi.
Görgü şahitleri, aracın park halindeki araç ve motosiklete çarptıktan sonra yol kenarındaki lokantanın bahçesine doğru savrulduğununu, bahçedeki demir direklerin aracı durdurduğunu belirttiler. Demir direkler sayesinde olası bir facianın önüne geçildiğini belirten vatandaşlar kazanın olduğu yerde sürekli kazalar yaşandığını ve bu bölgeye uyarı ve trafik ışığı yapılması gerektiğini söylediler. Olay yerine çağrılan ambulans ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırılan sürücü Hüseyin Aydemir’in yapılan ilk muayenesinde göğüs kafesinde kırıklar olduğu ve Denizli’ye sevk edildiği belirtildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



691 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası