• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİLLİ GÖÇER 4 ÖĞRENCİ ÇİVRİLSPOR ALTYAPISINA KAZANDIRILDI

Çivril Belediyesi tarafından bir buçuk ay önce açılan Göçer çocuklar ücretsiz futbol okulu ilk meyvesini verdi. Seçilen 4 çocuk ilk kez Yeşil Çivril Belediyespor altyapısında antrenmanlara başladı.
Çivril Belediyesi sosyal sorumluluk projesi olarak başlayan Göçer Çocuklar ücretsiz futbol okulunda ikinci aşamaya geçildi. Bu 4 oyuncunun altyapı gruplarında lisanslı sporcu olarak çalışması için Çivrilspor altyapısında antrenmanlara başlandı.
Yıllardır Çivril’de başta Işıklı mahallesi olmak üzere Kumluk ve Adamacı mahallelerinde yaşayan göçer çocukları, Çivril Belediyesi’nin katkılarıyla futbolla buluştu. Kumluk belediye tesislerinde Soner Özkul, Serdar Ertaş ve Hakan Keysan sorumluluğunda yapılan çalışmalarla futbolla buluşan göçer çocuklarından Ali Ağım, Onur Adamır, Nazım Ağım ve Mücahit Durmuş, Çivrilspor altyapı çalışmalarına dahil edildi. Yeşil Çivril Belediyespor bünyesinde çalışmalara başlayan çocukları en iyi şekilde sahip çıkarak aramıza alacağız ve sporcularımızla uyum sağlamaları için gerekli desteği vereceğiz diyen Çivrilspor antrenörü Soner Özkul U15 ve U-17 takımlarında antrenmanlara başladıklarını belirtti. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ise, ilçede sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini belirtirken bu çalışma ile ilk kez ilçelerinde göçer çocuklarına sahip çıkıldığını ve gelecek günlerde de sportif çalışmaların diğer mahallelere kadar ulaştırılacağını söyledi.



748 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası