• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ÇAMLIK CAYIR CAYIR YANDI

Çivril’in İğdir Mahallesinde çam ağaçlarının bulunduğu bölgede sebebi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgâr nedeniyle kontrol altına alınamayan alevler nedeniyle 20 dönümlük alan zarar gördü.

Uşak Karayolu İğdir Mahallesinin üst kısmında yer alan çamlık alanda yangın çıktı. Saat 19.00 sıralarında meydana gelen yangında 20 dönüm ormanlık alan yandı.
Yangına Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü Ekipleri ile Çal ve Sivaslı İtfaiye Ekipleri müdahale etti. Rüzgârın etkisiyle 20 dönümlük alana yayılan yangında çok sayıda çam ağacı yanarken, zemin örtüsünde başlayan yangının kısa sürede yayıldığı gözlendi.
İtfaiye ekiplerinin azim ve kararlılıkları ile canlarını hiçe saymadan yangını söndürme çalışması yapmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Ayrıca olaya müdehale etmek için bir çok gönüllü vatandaş geldi.
Yangının iki ayrı noktadan başladığı iddia edilirken, görgü şahitleri bazı piknikçilerin yangın bölgesinden ayrılırken görüldüğünü ifade ettiler. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.



434 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası