• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

FESTİVALE TAM DESTEK

Çivril Belediyesi bu yıl 20.si düzenlenecek Elma Tarım ve Kültür Festivali için çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.
Oluşturulan komisyon düzenlediği günlük değerlendirme ve fikir alışveriş toplantılarında festivalin içeriği ve detaylarını netleştiriyor. Cuma gün düzenlenen son toplantıda gıda satışı yapan esnaflar ve Soğuk hava depo ile tavuk çiftliği sahipleri ile bir araya gelen komisyon üyeleri esnaf ve işletmecilerin fikrini aldı.
LOKANTACILAR MADDİ DESTEĞE HAZIR
Yapılan toplantıda belediyeden bazı istek ve talepleri olduğunu belirten lokantacılar, festival boyunca belediyenin gıda satışı yapan yerleri maddi anlamda koruması halinde ellerinden geleni yapacaklarını belirterek Çivril Elma Festivalinin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için gereken desteği verme sözü verdiler. Toplantıda festivale dışarıdan gıda satışı yapan kimsenin gelmemesi konusunda söz alan lokantacılar festival komitesine maddi destek olma sözü verdiler. Günün ikinci toplantısında tavuk çiftliği ve soğuk hava deposu sahipleri ile bir araya gelen komisyon üyeleri depo sahiplerinde de destek sözü aldılar.



663 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası