• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

DOĞAL GAZ TÜM ÇİVRİL’İN MESELESİDİR

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ilçeye doğal gazın gelmesinin siyaset üstü bir mesele olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Gürcan Güven Doğal gaz ile ilgili olarak basın bildirisi yayınladı. Başkan Güven yayınladığı basın bildirisinde Çivril’den geçmesi planlanan doğal gaz hattı ve aboneliği konusunda bilgiler vererek doğal gaz hakkında merak edilen konuları, doğal gaz aboneliğinde izlenmesi gereken yolları, doğal gazın ekonomik ve sağlık boyutunun Çivril’e kazandırdıklarını içeren konuları anlattı. Güven, Çivril'e doğal gazın gelme meselesinin siyaset üstü bir mesele olduğunu söyleyerek “kimsenin buna farklı bir gözle bakmaması lazım. Çünkü bu mesele tamamen Çivril’in meselesidir. Abone sayısı tamamlanıp doğal gaz Çivril’e gelirse bu hepimizin başarısı olacaktır. Doğal gaz çalışmalarına desteklerinden dolayı ilçe meclis üyelerine, siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederim” dedi.
“ABONELİK BAŞVURUSUNU HIZLA TAMAMLAMAMIZ LAZIM”
Botaş ile yapılan yazışmalar sonrasında kurum tarafından gönderilen talimatta doğal gaz isteyen bir ilçede elektrik abonelerinin %60’nın başvurmuş olması şartı arandığının altını çizen Güven, “talimata göre Ziraat Bankasına açılan hesaba Elektrik abonelerinin %60’ı giderek, adı, soyadı ve T.C numarasıyla 335’er lira yatırıp doğal gaz aboneliğine başvurmuş olacak” dedi. Doğal gaz başvurusunda ön görülen kişi sayısına ulaşılamadığı takdirde vatandaşların yatırdıkları paralarını çekebileceklerini ifade eden Güven, “banka ile yapılan anlaşmada eğer yeterli sayı toplanamaz ise doğalgaz başvurusu için yatırdıkları parayı kişi nüfus cüzdanı ile giderek geri alabilecek” şeklinde konuştu.
Çivril’in doğal gaz konusunun üzerine kararlılıkla gideceğine inandığını ifade eden Başkan Güven; “Benim inancım, Çivril eminim ki bu işin altından kalkar. Bu işin partiyle siyasetle hiçbir alakası yok. Bu mesele partiler üstü, Çivril’in meselesidir. Elektrik aboneliği ev sahibi olanlar, ev elektrik abonesi üstüne olanlar ticarethanesi olanlar gidip müracaat edebilecek. Müracaatlar ne kadar erken olursa o kadar kısa sürede yatırım programına da alınması için elimden geleni yapacağım. Ama vatandaşlarımızda en kısa sürede yeterli müracaatları yapmalı. Çivril’in menfaati için bu olaya kilitlenmeniz lazım” dedi.
“HER ŞEYDEN ÖNCE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET ETMELİYİZ”
Belediye Başkanı Gürcan Güven, kamu yararı gözeten ve Çivril’in geleceğini ilgilendiren konularda birlikte hareket etmenin önemini vurgulayarak, “Toplamda ticarethane ev ve yazıhane olarak yaklaşık 10 Bin Aydem aboneliği var. Burada Sivil Toplum Kuruluşlarımıza çok büyük iş düşüyor. Çivril Esnaf Odası, Ziraat Odası, ÇİGİAD tüm STK’lar üyelerine bu konuyu anlatarak müracaat da bulunması için çalışmalı” dedi.



2247 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası