• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Belediye Festival çalışmalarına başladı.

Çivril Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Elma Tarım ve Kültür Festivali için çalışma komisyonu oluşturuldu.
12 – 14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek Elma Tarım ve Kültür Festivali ile ilgili yapılacak çalışmaları belirlemek üzere Elma festivali İcra Komitesi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven başkanlığında oluşturulan festival komisyonunda Başkan yardımcısı Hasan Yazıcı, Belediye Meclis Üyeleri Salim Altuntaşoğlu, İsmail Tunay Yazıcı ile İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Lütfü Ulukaya ve Belediye Mali İşler Müd. Ergün Milletsever ile Yazı İşleri Müdürü Hasan Gümüş yer aldı.
FESTİVAL HAZIRLIKLARI HIZLA DEVAM EDİYOR...
Toplantı sonrası yapılan hazırlıklar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Meclis üyesi Tunay Yazıcı, “12 – 14 Eylül 2014 tarihlerinde 20´incisi düzenlenecek olan Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali için hazırlıklar hızlandı. Çivril Belediye Başkanlığının koordinasyonunda Festival Düzenleme Komitesinin yürüttüğü Festival çalışmalarında toplumun en geniş katılımını sağlamak, Festivalin ulusal ve uluslararası tanınırlığını ve saygınlığını artırmak, Çivril halkının kültürel, sosyal ve ekonomik yaşamına değer katmak amaçlanıyor. Bu amaca ulaşmak için halkın desteğinin yanı sıra, başta Elma üreticileri olmak üzere Çivril’deki tüm STK ların birlik ve beraberlik içinde çalışmaları son derece önemli” dedi. Elma Festivali için oluşturulan komisyonda yer almasının bu yıl ki festivale gösterilen önemi gösterdiğini belirten Yazıcı “Başkanımız Gürcan Güven festival ile ilgili olarak oluşturduğu komisyona CHP’li bir meclis üyesini de alarak festivalin geniş bir katılım ile yapılmasına verdiği önemi gösteriyor. Oluşturulan komisyonda hem partimi hem de Çivril’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Başkanın verdiği yetki ve sorumluluk ile elimden geleni yapacağım” dedi.



986 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası