• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

HIRSIZLARA KARŞI ÖYLE BİR YÖNTEM BULDU Kİ

Çivrilli emekli berber Niyazi Çokal arabasına kasko yaptıramayınca aracını pedallarına yaptırdığı kilit ile koruma altına aldı.
61 yaşındaki emekli berber Niyazi Çokal yıllarca biriktirdiği para ile aldığı 2005 model aracına çalınmalar karşı kasko yaptırmak istedi. Kasko fiyatlarının beklediğinden yüksek çıkması üzerine aracını koruma altına almayan Çokal çareyi sanayide yaptırdığı kilidi aracına takmada buldu.
İzmir’de yaşayan ve yaz aylarında memleketi Çivril’e gelen Niyazi Çokal aracının daha önce bir kez çalınmak istediğini ama hırsızların aracı çalamadan kaçmak zorunda kaldıklarını belirterek “aracım daha önce çalınmak istendi. Bu araç benim yıllarımın el emeği her şeyim. Bu arabayı kırk yıl berberlik yaparak elimin emeği ile aldım. Aracımı çalınmalara karşı kasko yaptırmak istedim, ama fiyat beklediğimden ve bütçemden çok fazla çıktı. Bende sanayiye giderek böyle bir kilit yaptım. Akşamları eve gidince kilidi aracımın pedallarına takıyorum böylece aracımı koruma altına almış oluyorum. Hiç kimse bu kilidi açmak ve aracımı çalmak için uğraşmaz, zaten açamaz da” dedi.
Aracının çalınma teşebbüsünden sonra bir müddet uyuma zorluğu yaşadığını da belirten Çokal “aracımı çalmaya çalıştıklarında geceleri uyuyamaz olmuştum. Sürekli acaba bu gece de hırsızlar gelir mi diye sürekli sabaha kadar oturuyordum ama şimdi içim rahat” dedi.



636 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası