• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

CHP Meclis Üyeleri Neden Eylem Yaptı?

Daha önce meclis toplantılarında yaptıkları eylemlerle gündeme gelen Çivril Belediyesinin CHP’li Meclis Üyeleri bu sefer de Cumhuriyet Parkındaki havuzun bakımsız olmasına ve fıskiyesinin çalışmamasına tepki göstererek eylem yaptılar.
Perşembe öğle saatlerinde bir araya gelen Çivril Bel. CHP’li Meclis Üyeleri Cumhuriyet Parkı içindeki havuzun içerisine girerek basın açıklaması yaptılar. Grup adına açıklama yapan Tunay Yazıcı 30 Mart yerel seçimlerinden sonra belediyenin bazı hizmetlerinde aksamalar olduğunu belirterek “Büyükşehir Yasasının uygulamaya başlamasıyla birlikte belediye hizmetlerindeki aksaklıklar toplum yaşamında olumsuzluklarıyla hissedilmeye başlanmıştır” dedi. Yazıcı açıklamasında “artık mahalle haline gelen köylerimizde çöp yığınları oluşurken halkımız su kesintilerinde muhatap bulamamaktadır. Mezarlıklarımız ve parklarımızın bakımı ve temizliği yeterince sağlanmadığı gibi ilçemiz merkezinde bulunan havuz da bataklık haline gelmiştir. Özellikle ilçemiz halkı için nefes alınacak bir alan olarak yapılan Bayraktepe Mesirelik Alanı bakımsızlıktan harap hale gelmiş, gerekli sulama yapılmadığı için çimler ve ağaçlar kurumuştur. Bizler CHP Belediye Meclis Üyeleri olarak ilçemizde eksik bulduğumuz belediye hizmetlerinin eksiksiz yerine getirilmesi için takipçisi olacağımızı değerli basınımız ve saygıdeğer Çivril halkıyla paylaşırız” dedi.
Konuyla ilgili olarak Çivril Belediyesinden yapılan açıklamada Cumhuriyet Parkı içinde bulunana süs havuzunun temizliğinin günlük yapıldığı su fıskiyesindeki arızanın ise bir kaç gün içinde giderilerek çalıştırılacağı belirtildi.



714 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası