• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL EKMELETTİN DEDİ

Çivril’de resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, Ekmeleddin İhsanoğlu geçerli 37.103 oyun 19 bin 427 (yüzde 52,35), Recep Tayyip Erdoğan 16 bin 894 (yüzde 45,53), Selahattin Demirtaş ise 782(yüzde 2,1) oy aldı.
45 bin 438 seçmenin bulunduğu Çivril’de 40 bin 303 vatandaş sandığa giderek oyunu kullandı. Bu oylardan 3 bin 200'ü ise geçersiz sayıldı.
Seçimlerin netleşmesinin ardından Ak Parti Çivril İlçe Teşkilatı'nda seçim sonuçlarını haber kanallarından takip eden partililerde bir taraftan sevinç diğer taraftan ise üzüntü hâkim oldu.
Seçimlerin netleşmeye başlamasının ardından Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy ile Belediye Başkanı Gürcan Güven seçmenlere teşekkür etti. İlk olarak konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy, Başbakanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı olarak halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olarak tarihe geçti. Biz Çivrilli ve Türkiyeli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah yarın sabahtan itibaren yepyeni bir Türkiye'nin kapıları aralanmış olacak. Cumhur'un Başkanı Cumhurbaşkanı oldu." Dedi.
Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ise "Önemli bir seçim. Alınan sonucun milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkiye halkı hür iradesi ile ilk defa 12. Cumhurbaşkanı'nı seçti. Şüphesiz her seçim büyük bir sınavdır. Bizde önemli bir sınavı başarıyla verdik. İlçe Başkanımızın başkanlığında teşkilat üyelerimizle birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a her ortamda gereken desteği fazlasıyla verdiğimize inanıyoruz. Bu seçimlerde biz her zaman aldığımız oyumuzu aldık. Dolayısıyla bu netice bizim açımızdan bir başarı olarak değerlendirilebilir. Ama karşımızdaki rakibimize baktığımız zaman da 14 parti ve çeşitli grupların ve inanç kesimlerinin desteklediği bir adaydı. Önümüzdeki seçimlerde bu başarılarımız artarak devam edecektir. Bunun sınavını vermiş olduk. Başbakanımıza Cumhurbaşkanlığı görevinde başarılar diliyoruz. İnşallah ülkemizin başında uzun yıllar sağlıklı bir şekilde hizmet etmeye devam eder. Bize bu seçimlerde destek veren bütün seçmenlerimize de teşekkür ediyoruz" dedi



456 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası