• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

DENİZLİSPOR’UN ÇİVRİLLİLERİ

Yeşil Çivril Belediyespor’un her yıl Denizlispor akademi liglerine sporcu göndermesi adet haline geldi. Güçlü altyapısıyla Çivrilli gençlerle altyapı liglerinde de başarılar yakalayan Yeşil Çivril Belediyespor bu sezon öncesinde de Denizlispor’a yeni futbolcular kazandırdı.
Geçtiğimiz sezon U-14 kategorisinde başarılı maçlar yapan gençlerimiz bu ligde Play Of karşılaşmaları oynamıştı. Oyunlarıyla dikkat çeken ortasaha oyuncusu Furkan Akın Çakıroğlu ve forvet oyuncumuz Kamil Kölgekaya Denizlispor’a transfer olarak Çivrilimizin gururu oldular. Ayrıca Muammer Çelik de U-16 takımında çalışmalara katıldı.
Geçtiğimiz sezon U-19’da başarılı maçlar çıkaran Tarık Ergut bu yıl Denizlispor Paf takıma yükseldi ve profesyonel adayı oldu. Yine 4 yıldır takımımızda forma giyen ve geçtiğimiz sezon altyapı antrenörlüğü yapan Mustafa Karakaya da Denizlispor altyapısında görev alarak U-17 takım sorumluluğunu üstlendi.
Takımda yer alan Çivrilli sporcuların sayısı artarken Mustafa hocanın oğlu Yunus Emre Karakaya ve bu yıl Aydınspor’dan gelen Yüksel Bayar da takımdaki diğer Çivrilliler oldu. Konuyla ilgili Denizlispor altyapı koordinatörü Ali Yalçın da Çivrilspor altyapısının güçlü bir altyapı olduğunu belirtirken her yıl Denizlispor’a kazandırdıkları oyuncularla bize önemli bir katkı veriyorlar. Onlara bu çalışmalarından dolayı kutluyorum, dedi.
Yeşil Çivril Belediyespor antrenörü Soner Özkul da bu yıl yeni yapılanma gerçekleştirdiklerini ve altyapıda daha güçlü bir ekip çalışması yaparak yeni sezona hem Çivrillilerle hedefler koyacaklarını, hem de altyapıda U kategorilerinde etkili çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Soner Özkul bu yıl U-13 ve U-15 kategorisinde İsmet Sert, U-17 ve U-19 kategorisinde de Serdar Ertaş’la çalışmalar yürütülecek dedi.



602 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası