• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Çivril’i Karış Karış Gezdiler

AK Parti İlçe Teşkilatı 10 ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Başbakan Tayyip Erdoğan’a destek olmak adına Çivril’i karış karış gezdi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Zeki Aksoy, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Çivril’i adeta karış, karış gezdiler. Birçok mahallede bir kaç kez toplantıların yapıldığı Çivril’de % 45.53 oy alan Çivril AK Parti teş-kilatı girdiği iki seçimden de oylarını arttırarak çıkmayı başardı.
Başkan Gürcan Güven ve Zeki Aksoy’u çalışmalarında Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Sezer, Gençlik Kolları Başkanı Murat Öztürk ve Ak Parti Çivril Belediye Meclis Üyeleri ile ilçe yönetimi de yalnız bırakmadılar.
Zeki Aksoy “Milletimiz doğruyu yanlıştan ayıracak ferasete sahiptir”
Seçimler için İlçe yönetimini seferber eden İlçe Başkanı Zeki Aksoy, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi. “12 yılda sekiz seçim atlatan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti teşkilatı, bütün seçimlerden zaferle çıkmasını bildi. Cumhurbaşkanlığı seçimi bu güne kadar yapılan seçimlerin zirvesidir. Başbakan olduktan sonra Türkiye’nin çehresini değiştiren, gücüne güç katan Başbakanımız 11 Ağustos sabahı Cumhurbaşkanı olarak ülkemizi 2023 hedefine güçlü adımlarla taşımaya devam edecektir. Özellikle Çivrilli hemşerilerimiz bu seçimin diğer seçimlerden farklı olduğunu söyleyerek, parti farkı gözetmeksizin, Tayyip Erdoğan’ın desteklediler. İmkânımızın elverdiğince çalınmadık kapı, girilmedik hane bırakmamaya çalıştık. Hatta öyle ki, bazı kapıları iki kez, üç kez çaldığımız oldu. Hemşerilerimizde sağ olsunlar bizi her defasında bağırlarına bastılar. Biz üzerimize düşeni yaptık. Halkımızda bizim emeklerimize sahip çıkarak Başbakanımızı Cumhurbaşkanı seçti” dedi.
Dr. Gürcan Güven “Tayyip Erdoğan Dünya Mazlumlarının Umududur”
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de seçim çalışmaları ve alınan sonuçlar ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Tayyip Erdoğan’ın yalnız Türkiye için değil, tüm dünya Müslümanları için kurtuluş umudu olduğunun altını çizerek “Milletimiz ilk kez vekâleten değil, asaleten Cumhurbaşkanını seçti. Sayın Başbakanımız göreve geldiği günden bu yana, Türkiye’nin her geçen gün kalkınması, güçlenmesi ve diğer İslam ülkelerinin zulümden kurtulması için çalışmıştır. Onca darbe girişimlerine, saldırılara, yıkma eylemlerine dimdik durmayı başarmıştır. Tayyip Erdoğan kuru kuruya bir Başbakan değildir. O bir dava adamı liderdir. Tüm dünya mazlumlarının umududur. Bizler yıllarca İMF’ye kafa tutacak bir lider görmedik, bunu ilk kez Tayyip Erdoğan yaptı. İsrail’in katil Başbakanına yüzüne karşı “sen katilsin” diyebilen yeryüzünün ilk Başbakanı da Tayyip Erdoğan’dır. Diğer partilerin çatısı çatıda birleştiler belki ama halkımız çatıdakiler gibi düşünmüyor. Görev bölgemiz Çivril’de her mahalleyi, her sokağı, her haneyi defalarca ziyaret ettik. Gördük ki halkımız Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması gerektiğinin bilincinde. Bu teveccühle Başbakanımız ilk turda Cumhurbaşkanı oldu. Bu kutlu dava da bize destek olan oy veren ve vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.



417 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası