• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Zaferi Oynayarak Kutladılar

Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan neticelere göre Cumhurbaşkanlığı Seçimini kazanmasının ardından vatandaşlar zaferi göbek atarak kutladı. Kutlamalara katılan yaşlı bir teyze de seçim zaferini göbek atarak kutladı.
AK Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy ve Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ile oynayan vatandaşlar zaferi doyasıya kutladı. İlk defa halkın tercihiyle yapılan cumhurbaşkanlığı seçimini Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Erdoğan’ın 9. seçim zaferi onu Çankaya Köşkü’ne taşıdı. Kılıçdaroğlu beşinci, Bahçeli on ikinci kez girdikleri seçimi kaybetti. Demirtaş Çivril’den de oy aldı.
ÇİVRİL’DE KONVOY VAR
Recep Tayyip Erdoğan, oyların yüzde 53′ünü alarak cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazandı. Ana muhalefet partisi CHP ve MHP dahil 13 partinin desteğini alan ‘çatı aday’ Ekmeleddin İhsanoğlu ise yüzde 38′in altında kaldı. HDP’nin adayı Selahattin Demirtaş’ın oy oranı ise yüzde 9′u geçti. Bu sonuçlarla birlikte Türkiye genelinde AK Partililer zafer kutlamalarına başladı. Çivril’de Hükümet Caddesinde konvoy yapan AK Partililer, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Sümerbank sokak üzerinde bulunan parti binası önünde toplanarak kutlamalara başladı.
Şehir merkezinde araçlar konvoy halinde sevinç gösterisinde bulunurken, bazı vatandaşlar da araçlara eşlik ederek tezahürat yaptı.



452 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası