• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Çivril’de Avrupa Birliği Bahçesi Yapacaklar

Avrupa Birliği (AB) Gençlik Değişim Projesi kapsamında Yeşil Çivril Gençlik Grubu ile birlikte Almanya ve Bosna Hersek’ten 20 genç Çivril’e geldi.
Proje kapsamında Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’i makamında ziyaret eden grup, başkan Güven’e projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarı dilediler.
Almanya ve Bosna Hersek’ten gelen öğrenciler başkan Güven’e proje hakkında bilgi verdiler. Bosna Hersek Grup lideri Başkan Güven’e ülkelerinin bağımsızlık savaşında kullandığı bayrağı hediye ederek Türkiye’ye Bosna Hersek için verdiği destek için teşekkür etti.
Başkan Gürcan Güven öğrencilerin Belediyeyi ziyaret etmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Öğrenci değişim projesi kapsamında ilçemize gelen öğrencilerin bizleri ziyaret etmesi sevindirici bir olay. Biz Çivril Belediyesi olarak 15 gün boyunca ilçemizde proje hazırlayacak öğrencilerimize elimizden gelen desteği vereceğiz. Çivril bu tür projelerde Denizli’de artık marka şehir oldu” dedi.
Günün hatırasına öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başkan Güven bir sürpriz yaparak her öğrenciye üzerinde isminin yazılı olduğu Yeşil Çivril Belediyespor Futbol kulübünün formasını da hediye etti.
Yaklaşık bir saat süren ziyaretten sonra öğrencileri Belediyenin merdivenlerine kadar uğurlayan Başkan Güven öğrencilerle hatıra fotoğrafı’da çektirdi.
Avrupa Birliği Gençlik Değişim Projesi kapsamında Çivril’e gelen öğrenciler 15 gün sürecek çalışmalar kapsamında Çivril Hükümet Binası bahçesinde Avrupa Birliği haritası yaparak Ülke başkentlerinin olduğu yerlere ağaç dikecek ve Kaymakamlık Bahçesinde ‘Avrupa Birliği Bahçesi’ oluşturacaklar.



511 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası