• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

KARDİYOLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Çivril Devlet Hastanesine atanan Kardiyoloji Uzmanı Fatih Levent görevine başladı.
Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Arif Emre Emek, Bugüne kadar ilçede kardiyoloji branşının bulunmamasından dolayı birçok hastayı ilçe dışına sevk etmek zorunda kaldıklarını söyledi. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Fatih Levent’in hastaneye atanmasıyla birlikte artık hastaların ilçede tedavi hizmeti alabileceğini kaydeden Başhekim Uz. Dr. Emek, kardiyoloji uzmanına sahip olmaktan mutluluk duyduklarını vurguladı.
EN BÜYÜK EKSİKLİK TAMAMLANDI
Amaçlarının halka en iyi hizmeti vermek olduğunu aktaran Başhekim Arif Emre Emek, “Kardiyoloji uzmanının gelmesiyle hastanemizde ve bölgemizde büyük bir eksikliği tamamlamış olduk. Bugüne kadar ilçemizde kardiyolojisi branşının bulunmamasından dolayı hastalarımızı ilçe dışına sevk etmek zorunda kalıyorduk. Herkesi üzen bu durumu Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve ilçe idarecilerimizle yaptığımız çalışmalar sonucu sona erdirdik” dedi.
Devlet Hastanesine isteyerek geldiğini ifade eden Dr. Fatih Levent ‘de “Ben Çivril’e isteyerek geldim. Çivril Halkına hizmet edeceğim. İnşallah benim içinde Çivril içinde hayırlı olur” dedi.
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanlığı mezunu olan Dr. Fatih Levent, Çivril Devlet Hastanesi'nin ilk görev yeri olduğunu söyledi.



799 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası