• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

EMNİYET MÜDÜRÜ İFTAR YEMEĞİ İLE VEDA ETTİ

Çivril İlçe Emniyet Müdürü iken Denizli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevine atanan Osman Başer, düzenlenen iftar programı ile yeni görev yerine uğurlandı.
Solmaz Düğün Salonunda verilen iftar yemeğine Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Necati İlhan, Cumhuriyet Savcıları ve Hâkimler ile daire müdürleri, emniyet personeli ve işadamları katıldı.
BENİ BİR EVLADINIZ VE KARDEŞİNİZ OLARAK KABUL EDİN
İftar yemeğinin ardından söz alan Emniyet Müdürü Osman Başer “Öncelikle bu akşam beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Zaman çok hızlı akıyor zamanın önüne de geçemiyoruz 3 yıl önce Çivril’e geldim 3 yılın nasıl geçtiğini bilmiyorum. Eğer ki herhangi bir şekilde istemeyerekten de olsa gönlünü kırdığım varsa hakkını helal etsin. Çivril’de görev yapmak gerçekten çok büyük bir mutluluk beni bundan sonra bir emniyet müdürünüz değil bir evladınız, kardeşiniz olaraktan geldiğimde kabul ederseniz çok mutlu ve bahtiyar edersiniz” dedi.
Kamu görevlilerinin görev yaptıkları yerlerde görev sürelerinin dolduğu zaman ayrılık vakitlerinin geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de yaptığı konuşmada “Kamu görevlileri için hele de emniyet, jandarma gibi sıkça yer değiştiren görevliler için elbette görev yaptığı yerlerde, görev süreleri dolduğunda ayrılık vakti gelir. Ama Emniyet Müdürümüzün gittiği yer çok uzak değil. Her ne kadar ilçemizden tayini çıksa da onun gönül bağının burada olduğuna inanıyoruz” dedi.
İlçe Kaymakamı Orhan Burhan’da yaptığı konuşmada; Bu bereketli akşamda hem Ramazanın bereketi var, hem Kadir Gecesi bereketi var hepinizi en kalbi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Malumunuz olduğu üzere hem iftar yemeği mahiyetinde, hem de İlçe Emniyet Müdürümüz Osman Bey’in Denizli Çocuk Şube Müdürlüğüne atanması dolayısıyla toplanmış bulunuyoruz. Emniyet Müdürü Osman Başer’e yeni görev yerinde başarılar diliyorum, kendisiyle çok başarlı ve keyifli bir çalışma ortamı yaşadık. Osman Müdürümüze Çivril’e yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki gittiği yerde de burada gösterdiği performansı ve başarıyı gösterecektir. Özel yaşamında ise sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından sona eren yemek sonrası Osman Başer veda yemeğine gelen misafirler ile tek tek vedalaşarak helallik istedi.



543 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası