• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Çivril Belediyesi, Ağustos Ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, açılış konuşması, meclise havale edilen evraklar, temenniler ve gündem maddeleri ele alındı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Güven, mübarek bir ayı ve bir bayramı geride bıraktıklarını hatırlatarak, Çivril Belediyesi olarak Ramazan ayını dolu dolu geçirdiklerini kaydetti. Başkan Güven, “Bu yıl ilk defa belediye olarak Ramazan Şenlikleri düzenledik. Ancak zalim İsrail’in mazlum Filistin Halkına yönelik başlattığı zulüm nedeni ile etkinliklerimizi iptal ettik. Ancak yinede halkımız yaptığımız etkinliklerden memnun kaldı” dedi.
Konuşmalardan sonra gündem maddelerinin görüşüldüğü meclis toplantısında gündemin birinci sırasında yer alan DDY arsalarının Çivril Belediyesi tarafından satın alınması oy birliği ile kabul edildi. Yeşilyaka Mahallesinin isminin Haydan olarak değiştirilmesi konusunda Ak Partili Üyelerin tamamı olumlu oy kullanırken CHP’li üyeler değişikliğin Haydan'da yapılacak halk oylaması ile belirlenmesi gerektiği yönünde görüş bildirdiler.
Ağustos Ayı toplantısında, işçi maaş farklarının ödenmesi konusunda Plan Bütçe Komisyonuna yetki verilerek işçi temsilcileri ile görüşme yapması kararı alındı.
Ağustos ayı meclis toplantısı Elma Festivalinin içeriğinin zenginleştirilmesi ve festivalin gelecek yıllarda fuar kapsamında yapılmasının araştırılması konusunda alınan kararla sona erdi.



430 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası