• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Güçlü bir İradeyi Başkan Seçeceğiz

Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve gündemle ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.
İlçe Başkanı Aksoy, 10 Ağustosta ki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemizin için tarihi bir öneme sahip olduğunu belirterek, milletimiz ilk defa Cumhurbaşkanını seçmiş olacak bu seçimde bizim partimizin adayı Genel Başkanımız, Başbakanımız ve milletin iradesinin Adayı Recep Tayyip Erdoğan diğer tarafta ise uluslararası güçler ve yerel odakların adayları olduğunu söyledi. Aksoy, lider ülkenin liderini seçeceklerini belirterek Cumhurbaşkanı adaylarına bakıldığında bu vasfa uygun tek bir isim görüyoruz. Son 12 yılda Türkiye’ye yaptıkları, ortada olan bir isim. Bu isim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan başkası değil. Başbakanlığı döneminde ülkemize kazandırdıklarıyla Türkiye bugün lider ülke olma yolunda önemli mesafeler aldı ”dedi.
DIŞ ve İÇ GÜÇLERİN TEK AMACI ÜLKEMİZDEKİ İSTİKRARI BOZMAK
İlçe Başkanı Zeki Aksoy oynanan siyasi oyunların tutmadığını belirterek daha önce çatı adayının Türkiye’de Ahmet Necdet Sezer ile denendiğini ve ülkenin ekonomik kriz geçirdiğini hatırlattı. Aksoy “o zamanın Ahmet Necdet Sezer’in o makama getirilmesi için uğraşan dış güçler, şimdide aynı oyunu Ekmelledin İhsanoğlu ile sahnelemeye çalışıyorlar fakat dünyanın anlamak istenmediği Türkiye artık eski Türkiye değil. Yeni Türkiye dünyayı tanıyan üreten her alanda kendini geliştiren modern demokratik özgür bir Türkiye var. Milletimiz kendisine hizmet eden siyasetçilerin kim olduğunu çok daha iyi biliyor ve gereken cevabı dün nasıl verdiyse bugünde verecektir” dedi.
Çivril’de yoğun bir şekilde seçimlere hazırlandıklarının da altını çizen Zeki Aksoy, “tüm teşkilat sahadayız. Mahalle yönetimlerimiz, sandık müşahitlerimizle seçmenlerimize ulaşıyoruz. Büyük bir teveccüh gördüğümüzü söyleyebilirim. Henüz ilçe bazında bir araştırma yaptırmadık ama yerel seçimlerden daha fazla oy almak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türkiye genelinde ise yüzde 55’in üzerinde oy alacağımızı tahmin ediyorum. CHP’den, MHP’den ve diğer partilerden de oy alacağız.”diye konuştu.



516 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası