• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

EV TAMAMEN YANDI CAN KAYBI YOK

Haydan’da çıkan yangın bir evi kullanılamaz hale getirdi. Çivril’in Haydan Mahallesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale gelirken yangın esnasında evde uyuyan ev sahibi son anda kurtarıldı.
Haydan mahallesinde Cumartesi öğleden sonra meydana gelen yangında Şuayip Şahan’a ait ev ta-mamen yandı. Mutfaktaki tüp kaçağından çıktığı belirlenen yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederken evde bulunan eşyalar kullanılamaz hale geldi. Yangın esnasında evde bulunan ve uyuyan ev sahibi Rabia Şahan oğlunun uyarmasıyla ve yardımıyla evden çıkartıldı. Yanan eve ilk müdahaleyi komşular yaparken olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir saat süren çalışma ile yangını söndürdü.
Yangından sonra aileyi ziyaret eden Çivril Kaymakamı Orhan Burhan ve Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven geçmiş olsun dilleklerini ileterek aileye yardım sözü verdiler.
Çivril Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kaymakam Orhan Burhan’ın talimatıyla aileye gıda ve giyecek yardımı yaparken konut yapımında da destek çalışması başlattı. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de yangın sonrası ziyaret ettiği aileye Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Derneği aracılığıyla ev eşyası yardımı yapılacağını belirterek Çivril Belediyesi olarak ta ailenin yanında olduklarını ifade etti.



456 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası