• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Esnaf Odası Yönetimi Geleceğin Futbolcuları İle Bir Araya Geldi

Çivril Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Yaz Spor Okulları bünyesinde devam futbol okulunu ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Mutlu, Futbol Okulu antrenörü Soner Özkul’dan verilen eğitim hakkında bilgi aldı.
Çivril İlçe Stadyumundaki futbol yaz okullarında eğitim alan geleceğin futbolcularıyla bir araya gelen Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyeleri Zeki Karahan ve Atalay Erken ile Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Mutlu çocuklarla bir süre sohbet ederek, bir istekleri olup olmadığını sordu.
Öğrencilerin tatillerini verimli geçirmeleri için açtıkları yaz okullarının çok önemli olduğunu belirten Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Mutlu, “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayarak geleceğe yatırım yapan ve yaz spor okullarının açılmasında öncülük eden Çivril Belediyesi’ne başkan Gürcn Güven’e teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Mutlu, açılan yaz spor okulları ile çocukların kötü alışkanlıklardan korunduğunu da belirterek “Yaz okulları ile çocuklarımız eğlenerek öğreniyor, sporla paylaşım ve dayanışmayı geliştiriyor ve keyifli bir tatil geçirmelerine imkân sağlıyor. Kendi alanında uzman antrenörler ve eğitimcilerin verdiği kurslara velilerimizin ve öğrencilerimizin gösterdiği yoğun ilgi okulların ne açılmasının ne kadar doğru ve gerekli olduğunun bir göstergesidir. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Futbol okulu antrenörleri Soner Özkul ve Serdar Ertaş ise yaz spor okullarında eğitim gören başarılı ve yetenekli öğrencilerin Belediye Spor Kulübü bünyesinde alt yapıda değerlendirileceğini belirtti.
Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkan Ertuğrul Mutlu bir süre çocukların maçlarını izledi ve çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkanın kendilerine gösterdiği yakın ilgiden memnun kalan çocuklar başkana teşekkür etti.



487 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası