• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

SEVGİ ELİNDEN BAYRAM HEDİYESİ

Denizli Belediyesi'nin yardım kuruluşu Sevgi Eli, Ramazan Bayramı öncesinde çıkan yangında bütün eşyaları kül olan Aksoy Ailesine yardım eli uzattı.
İki hafta önce evi yanan sonra da geçirdiği trafik kazasında eşini kaybeden Fatma Hanım Aksoy ve üç oğlunun yaraları Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yardım kuruluşu Sevgi Eli ile Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sarılıyor. SYDV aileye ev tahsis ederken Sevgi Eli ekibi de aileye, bir kamyon dolusu yeni eşya götürdü.
Cumalar Köyünde yaşayan ve üç çocuğu da özel bakıma muhtaç Aksoy ailesinin iki hafta önce evlerinde yangın çıkmış evin reisi Yunus Aksoy evinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Çivril’e gelirken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.
Yangından sonra Kaymakamlıktan yeni ev yapıncaya kadar kalacak bir yer, Çivril Belediyesinden de eşya yardımı talep eden Yunus Aksoy kaza yapınca eşi ve üç çocuğu ile yalnız kalmıştı. Kazadan sonra harekete geçen Çivril SYDV Aksoy ailesine Çivril 300 Evler Mahallesinde bir ev tahsis ederken Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Ekibi de evin eşyalarını tamamladı.
Çivril Kaymakamlığı SYDV’den yapılan açıklamada “yangında evlerini ve geçirdiği kaza sonucu da hayatını kaybeden Yunus Aksoy’un eşi ve üç çocuğuna kirası Vakıf tarafından karşılanmak üzere bir ev tahsis edilmiştir. Aksoy ailesine kendi arsalarına en kısa zamanda kaymakamlığımız tarafından bir yaptırılacaktır” denildi.
Sevgi Eli Ekipleri tarafından beyaz eşya, koltuk, kanepe, yatak, bulaşık makinesi, buzdolabı ve diğer eşyaları eve yerleştirilen Fatma Hanım Aksoy Bayramı erken karşıladıklarını belirterek, “Ne diyeceğimi bilemiyorum. Binlerce kez teşekkür etsem azdır. Ramazanı buruk bir sevinçle geçiriyorduk, sayenizde yüzümüz güldü. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.



881 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası