• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Yalan Haberlere İtibar Etmeyin

Geçtiğimiz hafta alınan bir ihbar üzerine, yukarı sanayi sitesine giden itfaiye ekipleri bir depoda dumanların yükseldiğini farkedip, olaya itfaiye araçlarını kullanmadan müdehale etmişlerdir. Olayda maddi hasar olmayıp, alevli yanmanın yaşanmamış ve depoya su sıkılmamıştır.
Yaşanan bu olay, bazı internet sitelerinde yangın haberi olarak verilmiştir.
Bu durum üzerine deponun sahibi Yüksel Tanrıkulu bir açıklamada dulundu. Tanrıkulu “depomuzda dumanların tüttüğü haberini aldığımız anda hemen depoya gittik, tabi olası bir yangın ihtimaline karşı da itfaiye ekiplerine haber verilmiş. Sağolsunlar itfaiye ekipleri bizden önce olay yerine varmışlar. Yapılan incelemeden sonra dumanın oradaki bazı iş makinalarından çıktığı her hangi bir yangın olmadığı anlaşıldı ve itfaiye araçları depoya su püskürtme ihtiyacı bile duymadı” dedi.
Tanrıkulu ayrıca yapılan bu haberin kendilerini karalamak için yapıldığının altını çizerek, “hasat sezonu başladı. Bizim yaşadığımız bu küçük çaplı olayı firmamızı kamuoyu nezdinde karalamak, müşterilerimizin gözünden düşürülmek amacı ile haberleştirmişlerdir. Duyarlı kamuoyunun böyle asılsız haberlere itibar etmeyeceğini ümit eder, Yüksel Tanrıkulu Tarım Ürünleri LTD ŞTİ’nin vatandaşlarımıza aralıksız hizmet ettiğini, alım ve satım yapmaya devam ettiğini bildirmek isterim bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın yaklaşan kandilini kutlar sağlıklı günler dilerim” dedi.
Ayrıca bu elim olaydan dolayı beni bizzat arayan ve bizim için kaygı duyan dostlarımıza teşekür ederiz.



659 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası