• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Mesut Kaygısız’dan Futbolculara İftar Jesti

Çivril Belediye Spor Klübü Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mesut Kaygısız futbolculara iftar daveti verdi.

İftar sonrası bir konuşma yapan kulüp başkanı Mesut Kaygısız başarıyı yakalamak için moral ve motivasyonun çok önemli olduğunun altını çizerek, “futbolcularımızın daha başarılı olması için, tanışmak ve kaynaşmak çok önemlidir, bugün burada yeni transferlerimizle tanışıp, sohbet etme fırsatı bulduk. Ben inanıyorum ki, yeni isimler ile beraber takımımız Yeşil Çivril Belediyespor’u önümüzdeki yıllarda üst liglerde görmek tek gayemiz. Sporda kaliteyi artıracak ve daha fazla taraftarın stadyumda maçlarımızı izlemesi için yeni girişimlerde bulunacağız. Bizi izleyen taraftarlarımız oynadığımız futboldan keyif alacak. Bu sezon Yeşil Çivril Belediyespor, taraftarlarına bambaşka bir anlayışla çıkacak. Bu bağlamda basın aracılığı ile tüm taraftarlarımızı maçlarımızı seyretme davet ediyorum” dedi.

Ayrıca Çivril Belediye Başkanı’na da takıma katkılarından dolayı teşekkür eden Kaygısız “Belediye Başkanımız Gürcan Güven bu sezonda yeni tesislerin kurulması için girişimler başlattı, kendisine sporun ve sporcunun yanında olduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

Yemeğe onur konuğu olarak katılan Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven de yaptığı konuşmada yeni yönetim kurulu ve başkanına başarılar dilediğini ifade ederek, “Yeşil Çivril Belediyespor’un hedefi üst ligler olmalı bunun için de ne yapılması gerekiyorsa herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Yönetim kurulu arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli insanlar, yeni yönetimimiz hem maddi olarak hem de manevi olarak tüm desteklerini vereceğine inanıyorum. Belediye Başkanı olarak bana ne düşerse başım üzerine, maddi manevi takımın arkasındayım. Yeni bir tesis kurulması için çalışma başlattık. Çivril Belediyespor’a yakışacak bir tesis yapacağız. Tesisleşmek önemlidir. Başarıyı da beraberinde getirir. Sizde çok çalışarak takımı hak ettiği yere getirerek üzerinize düşeni yapacaksınız. Çivril sporun başarısı hem ilçemizin hem de sizin başarınız olacaktır.” dedi.

İftar yemeğine Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Hasan yazıcı, Yeşil Çivril Belediyespor Başkanı Mesut Kaygısız, Ak Parti İlçe başkanı Zeki Aksoy, Belediye Meclis üyeleri, Ak partili yöneticiler, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyet  katıldı.



1243 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası