• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL MURAT BAŞARAN'LA COŞTU

Murat Başaran’ın söylediği birbirinden güzel şarkılarla coşan Çivrilliler doyasıya eğlendi.
Çivril Belediyesinin Ramazan Ayı süresince aralıksız devam eden Ramazan Akşamları Etkinlikleri kapsamında ünlü pop sanatçısı Murat Başaran Cumartesi gecesi Çivril Cumhuriyet Meydanını hınca hınç dolduran Çivrillilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.
Binlerce kişinin izlediği konsere Ak Parti Denizli Milletvekili ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Zeki Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda Çivrilli katıldı.
2 saat süren konserin ardından protokol üyeleri sahneye çıkarak vatandaşları selamlarken Ünlü Yorumcu Murat Başaran’a Çivril ile ilgili çeşitli hediyeler ve üzerinde isminin yazılı olduğu Yeşil Çivril Spor forması verildi.
Murat Başaran Çivril’de olmaktan çok mutlu olduğunu, bundan sonra da sık sık ziyaret edeceğini söylerken, Ekonomi Bakanı Zeybekçi’de, “Çivril’de güzel şeyler oluyor. Başkanımız Sayın Dr. Gürcan Güven’i kutluyorum” dedi.
Yaklaşık iki saat süren konserden sonra Murat Başaran ve protokol birlikte sahur yaptılar.



568 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası