• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU EĞİTİME BAŞLADI

ÇİVRİL BELEDİYESİ BÜNYESİNDE AÇILAN YAZ SPOR OKULLARI EĞİTİME BAŞLADI. BÜYÜK BİR KATILIMIN GÖZLENDİĞİ SPOR OKULLARI, TOPLAM 9 BRANŞTA VE 500 ÖĞRENCİNİN KATILIMIYLA DEVAM EDİYOR.
Çivril’de spor yapmayan kalmasın hedefiyle geniş katılımlı spor okulu açan Çivril Belediyesi yoğun bir tempoyla eğitimlerine başladı. Toplam 13 öğretmen tarafından verilen eğitimlere katılan Çivril’li öğrenciler açılan spor okullarından çok memnun. Yoğun bir ilginin yaşandığı yaz okulunda en büyük ilgi yüzme kurslarına oldu.
Artan sıcaklarla birlikte yüzme kurslarına kayıt yaptıranların sayısı 150’yi buldu. Toplam 3 öğretmenle 5 grup halinde verilen eğitimler belediye tarafından sağlanan servis imkanıyla gerçekleştiriliyor.
Bu yıl Kort Tenisi’ne de önemli bir katılım oldu. 2 grup olarak açılan kurslara olan ilgi nedeniyle grup sayısı 3’e çıkarıldı. Ayrıca futbola da yoğun bir ilgi oldu. 150 civarında öğrenci de bu grupta yer alırken eğitimler 4 antrenör tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca Çivril Belediyesi bünyesinde açılan kurslar salonda da Basketbol, Masa Tenisi, Voleybol, Gitar ve Bağlama branşlarında devam etmektedir. Öğrencilerin beslenme kültürü konularında da bilinçlendirildiği çalışmalara anne ve baba katılımının da sağlanarak ailece spor yapma olanaklarının yaratıldığı belirtildi. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, "bu çalışmalarımızı çevre mahallelerimize de yaygınlaştırarak yerinde açacağımız kurslarla sürdüreceğiz derken, halkımızın aşırı ilgisi bu işi ne kadar doğru yaptığımızın da bir göstergesi olmuştur" dedi.



2128 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası