• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yerel seçim çalışmaları esnasında Gümüşsu Mahallesine sıcak asfalt sözü veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdiği sözü yerine getiriyor
Büyükşehir ekipleri, Gümüşsu Çarşı Caddesi Kiraz Pazarı ve Şelale yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Gümüşsu Mahallesinde vatandaşlar Dört yol kavşağından Şelaleye kadar olan 5 kilometrelik yolun sıcak asfalt kaplanmasını istemişti. Kahvede yaptığı konuşmada vatandaşlara asfalt sözü veren başkan Zolan seçimlerden sonra verdiği sözü tutarak asfalt çalışmaların başladı. Başkan Zolan’ın talimatıyla harekete geçen Büyükşehir ekipleri, Cuma günü Gümüşsu Mahallesinde çalışma başlattı. Asfalt çalışması yapılan yolu önce tesviye eden ve yolu düzelten ekipler, asfalt çalışmasına geçti. Büyükşehir Belediyesi’nin, 5 kilometrelik yola 13 bin 500 ton sıcak asfalt dökeceği ve Gümüşsu Çarşı Merkezi ile Şelale Yolunun asfaltlama çalışmasının bu ay sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, verilen sözlerin sırasıyla yerine getirileceğini belirterek, “Gümüşsu’lu vatandaşlarımız bizden asfalt istedi, hemen yerine getirdik. Artık hizmetlerimizi mahalle olan kasaba ve köylerdeki halkımız da görecek. Büyükşehirde ne varsa ilçelerde de o olacak. Çivril’in her noktasında önemli hizmetler gerçekleştireceğiz” dedi.



761 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası