• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

TEŞKİLATIMIZ SORUNLARI KENDİ İÇERİSİNDE ÇÖZECEK GÜÇTE

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Zeki Aksoy, gazeteciler ile bir araya gelerek son siyasi gelişmeler ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi.
Basın mensupları ile parti binasında bir araya gelen Başkan Aksoy “hem Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven’le hem de vekillerimiz ve bakanımızla Çivril’in ihtiyaçları ve devam eden projeleri hakkında her fırsatta konuşup fikir alışverişi yapıyoruz. 400 kişilik yurt inşaatımız hızla ilerliyor, hastane konusunda da Sağlık Bakanlığının ihale açmasını bekliyoruz. Denizli Uşak Karayolu’nun da büyük bir kısmı bölünmüş yol olarak hizmete girdi. Sağlık Bakanlığının Ağustos Ayında yapacağı atamalar ile de hastanemizde eksik bulunan branşlarda ki doktorlarımız içinde talep de bulunduk” dedi.
Hastanenin yapımının geciktiği yönündeki iddialara da cevap veren başkan Aksoy “hastane yapımı maalesef bürokratik engeller yüzünden biraz gecikti. Şu anda eski depoların yıkım işi devam ediyor. Arsa ve tapu işlemleri tamamlandı. Yapılacak hastanenin projesi ihale aşamasında. Sağlık Bakanlığı birkaç ay içersinde projeyi ihaleye çıkartacak” dedi.
BİZ HERGÜN ÇALIŞIYORUZ
Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendiren İlçe Başkanı Zeki Aksoy “biz yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Türkiye bunca zamandır meclisin seçtiği ya da başka şekillerle seçilen cumhurbaşkanları ile idare edildi. İlk defa millet Cumhurbaşkanını seçecek bu çok önemli bir seçim biz AK Parti olarak bu seçimi çok önemsiyoruz. Biz Çivril için söylemek gerekirse en iyi şekilde çalışacağız” dedi.
“ÇİVRİL’İN EKSİKLERİ ÇOK FAZLA”
Çivril’in diğer ilçelere göre biraz daha geride olmasını değerlendiren Aksoy “Çivril’e şehircilik olarak baksak, kültürel faaliyetler açısından baksak, sosyal alanlar açısından baksak, parklar mezarlıklar açısından baksak yani hangi noktadan bakarsak bakalım Çivril sıfırında altında. Ama Çivril çok kötü durumda demek doğru değil. Çivril insanı çok güzel ve hizmetin en iyisine layık belediyemiz üzerine düşeni yapacaktır” dedi.
“AK PARTİ SORUNLARI KENDİ İÇERİSİNDE ÇÖZECEK GÜÇTE”
İlçe Başkanının değişeceği yönünde çıkan haberler konusunda konuşan Zeki Aksoy “Ak Parti büyük bir teşkilat büyük bir parti Türkiye’nin yüzde 50’sinden fazlasına hükmeden bir parti dolayısıyla ufak tefek sıkıntı varsa bu ilçe başkanlarındansa Ak Parti bu sorunları kendi içinde çözecek güçtedir. Dışarıdan insanların müdahalesi şöyledir böyledir demesi önemli değil. Teşkilat başkanlarımız var çalışmaları yürütüyorlar. Özellikle başarılı olan ilçelerimizde böyle bir değişimin olacağını zannetmiyorum. Seçimi almış, belediye başkanlığını almış bir başkanı hiç kimse değiştirmez” diye konuştu.



648 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası