• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Ahmet Özhan Mest Etti

Çivril Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan şenliklerine katılan Sanatçı Ahmet Özhan, Çivrillilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Çivril Belediyesinin hazırladığı ve 1 ay sürecek Ramazan Ayı Şenlikleri devam ediyor. Şenlikler kapsamında konser veren ünlü sanatçı Ahmet Özhan, seslendirdiği birbirinden güzel eserleriyle Çivrillilerin gönlünde taht kurdu.
Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen konsere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan, Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy, Çivril Emniyet Müdürü Osman Başer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Sezer, Ak Parti Çivril Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda Çivrilli katıldı.
Şenlikler kapsamında Çivril’de sahne alan Ahmet Özhan, izleyenleri mest etti. Sanatçı Özhan, birbirinden güzel eserleriyle tasavvuf musikisine gönül verenlere uzun süre unutamayacakları güzellikte bir müzik ziyafeti sundu. Yaklaşık 1,5 saat süren konser sonrası sanatçı Özhan, şenliğe gelenlerce uzun süre ayakta alkışladı. Bu arada Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, gecenin sonunda sanatçı Özhan’a çiçek sundu.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Zolan ve Çivril Belediye Başkanı ile Çivril Kaymakamı Orhan Burhan konserden sonra birer konuşma yaptı.
Başkan Güven, konuşmasında Ahmet Özhan’ı Çivril’de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Ramazanının mübarek olsun. Tutmuş olduğunuz oruçlar kabul olsun. Sanatçımız Ahmet Özhan’ı Çivril’de görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sanatçımızın sesiyle ruhumuz gönlümüz bir başka boyuta geçti. Allah kendisinden razı olsun’ dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da, sanatçı Ahmet Özhan’a yaşattığı konser gecesinden dolayı teşekkür ederek, ‘Bu ziyafetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bende sizlere bu ramazan şerifiniz mübarek olsun diyorum. Allah sağlık ve güzellikle bu İslam coğrafyasında hepinizi güzelliklere ulaştırsın diyorum. Güzellikler olsun, sağlık olsun, barış olsun kardeşlik olsun yuvalarınız mutlu olsun güzelliklerle dolsun giyerek tekrar Ramazanınız mübarek olsun diyorum’ dedi.
Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’da Çivril’de ilk defa düzenlenen Ramazan eğlencelerinden dolayı Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’e teşekkür ederek herkesin Ramazan Ayını kutladı.
Konuşmaların ardından Çivril kaymakamı Orhan Burhan ve Çivril Belediye başkanı Gürcan Güven gecenin anısına Ahmet Özhan’a Çivril’in resmedildiği bir tablo ile çiçek takdim ettiler.



689 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası