• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

HAKKI ASLAN’DAN KALAN BORÇ NE KADAR?

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi İsmail Tunay Yazıcı meclis toplantısında cevaplanması üzere Çivril Belediye Başkanı’na sorduğu sorulardan aldığı cevaplar karşısında tatmin olmadığını belirterek, gazetemize açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz hafta Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Kadir Kuzu’nun söylemlerinin yanlış ve yalan olduğunu belirterek, Kadir Kuzu, yaptığı açıklamalarla, Hakkı Aslan’ı Çivril Belediyesi’nin tüm borçlarının sorumlusu olarak göstermiştir. Açıklamaları hatalıdır, yalandır. Meclis toplantısında başkanın verdiği cevaplar tatmin edici değildir. Şimdi tüm kamuoyu önünde başkana eğer uygun görürse, gazete aracılığı ile yanıtlaması için bir sorum olacak.
*Hakkı Aslan’ın görevi son bulduğu gün Çivril Belediyesi’nin ne kadar borcu vardı?
Meclis Toplantısında Tunay Yazıcı Başkan Gürcan Güven’e hitaben “Kadir Kuzu’nun yaptığı açıklamalardan haberdar mısınız? Bu açıklamaları size daha yakın olabilmek veya rant elde etmek için mi yapmıştır? Dedi. Başkan Güven bu açıklamalardan haberdar olmadığını ve kimin neden açıklama yaptığını bilemeyeceğini belirterek, “herkes istediği açıklamayı yapar,” dedi.
Tunay Yazıcı Meclis Toplantısında Ramazan Etkinlikleri için de bir açıklamada bulundu. Yazıcı yaptığı açıklamada “ramazan etkinlikleri çerçevesinde kurulan stantlar ve seyyar satıcılar meclis kararı olmadan satış yapamazlar, bu yasal değildir” dedi. Başkan Gürcan Güven mecliste yaptığı açıklamada bu işi ilk defa yaptıklarını, önümüzdeki yıllarda daha dikkatli olacaklarını ifade etti ve konuyla ilgili meclis kararı alındı.



1216 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası