• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL’E YAKIŞIR MODERN MECLİS SALONU

Çivril Belediyesi’ne yeni ve modern bir meclis salonu yapıldı.
İç mekân tasarımı, hoş dekoru, masaları, ses sistemi, bilgisayar sistemi ve modern görünümü ile dikkat çeken Çivril Belediyesi’nin yeni modern meclis salonu, Temmuz olağan meclis toplantısı öncesinde hizmete girdi.
Başkan Güven, yeni meclis salonunun Çivril belediyesine ve meclisine yakışır bir hale getirildiğini belirterek, bu salonda alınacak tüm kararların Çivril ve Çivril halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Öte yandan, meclis üyeleri de, meclis salonunu çok beğendiklerini ifade ederek, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’e teşekkür etti.
CHP grubu adına söz alan Tunay Yazıcı yeni açılan meclis salonu için grubu adına teşekkür ederek “böyle kutsal bir ayda böyle modern bir salonun açılmasından dolayı gelecek nesiller bize teşekkür edecektir. Bizler gelip geçiciyiz baki kalan Çivril’e yapılan hizmetler. Bu salonu Çivril Belediyesi ve Çivril Halkına kazandırdığı için başkanımıza teşekkür ederim” dedi.
Belediye Başkanı Gürcan Güven’de yeni açılan meclis binasının gerekli olduğunu belirterek “eski meclis salonumuz yetersiz geliyordu. Belediye binamızın üçüncü katında daha geniş ve modern bir salon yaptık. Bu salon yeni belediye hizmet binası yapılana kadar Çivril’in ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yapıldı” dedi. Yeni hizmete açılan Meclis Salonu belediyenin kendi imkânları ve elemanları ile yapılırken ses sistemi ve iç tasarımı meclis üyelerinin talepleri doğrultusunda tasarlandı.



733 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası