• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı tarafından iftar daveti verildi.

Cumhuriyet meydanında Çivril Belediyesinin iftar çadırında organize edilen iftar davetine, Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Sezer, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
İftar öncesi Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, İl Başkanı Avni Örki, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, İlçe Başkanı Zeki Aksoy ve Kadın Kolları Başkanı Zehra Sezer masaları gezerek partililerle selamlaştı.
İftar programının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy Ramazan Ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek iftar sofralarının birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu kaydetti. Aksoy konuşmasında iftar sofraları paylaşmayı, kardeşliği ve bölüşmeyi bize gösteriyor dedi.
Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız inşallah
AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de iftar sonrası bir konuşma yaparak, davete katılımdan dolayı partililere teşekkür etti. Örki konuşmasında, “Ramazanınız mübarek olsun. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olur inşallah. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan adaylığını açıkladı. Hayırlı olsun, hep birlikte yine coşkuyla çalışıp yüksek oylar çıkaracağız. Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız inşallah. Partimize, ülkemize ve ilçemize sahip çıkalım. El birliği ile çalışmaya devam edelim. Çivril yine farkını gösterecektir. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin” dedi.
Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’de bir konuşma yaparak “Mübarek Ramazan ayı tüm İslam Âlemine, ülkemize, Denizlimize ve Çivril’imize hayırlar getirsin inşallah. Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. Çivril bir seçime daha hazırlanıyor. Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladı. İnşallah yine sizlerle birlikte coşkulu bir seçim süreci daha yaşayacağız. Başbakanımızın benim için çok önemli bir yeri var. Beni siyasete başbakanımız dahil etti. Biz kendisi ile birlikte yol arkadaşı olduk, beraber yürüdük bu yolda ve yürümeye de devam edeceğiz. Çok önemli bir süreç içerisindeyiz. 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor. Elbirliği ile çalışacağız” dedi. İftar sonrası misafirler yörük çadırında çay içip, sohbet ettiler.



998 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası