• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

İşte Gerçek Aşk

9 aylıkken geçirdiği havale sonucu sağ eli dışında vücudunu kullanamayan Esma’yı (28) pazarda ailesi ile gezerken gören ve âşık olup evlenen İlhami Özkan (35) “eşimi ilk görüşte aşık oldum ben onu gözümle gördüm, gönlümle sevdim. İleri de benim ondan kötü olmayacağım ne malum eşimi seviyorum ve düşünmeden evlendim. Sağlam insana tırnağını değişmem” dedi.
AİLESİ EVLENMESİNE KARŞI ÇIKTI
Eşini gördükten sonra evlenme kararı aldığını ama annesi ve kardeşlerinin karşı çıktığını belirten İlhami Özkan “Esma’yı gördükten sonra aşık oldum ve çok sevdim. Evlenmek istedim Esmanın Ailesi fikrime saygı gösterip destek olurken, annem ve kardeşlerim karşı çıktı. Ama aileme rağmen Esma ile evlendim çünkü ben onu çok seviyorum” dedi.
Evlendikten sonra eşinin ailesi ile birlikte yaşadıklarını belirten İlhami Özkan “evlendikten sonra eşimin ailesi ile birlikte aynı evde yaşadık. O zamanlar eşimin annesi eşime bakıyor, bende çalışıyordum. Sonra eşimin annesi felç geçirdi o da bakıma muhtaç hale geldi. Şimdi kayınvalidem de köyünde yatalak” dedi.
ÇOCUKLARADA BAKIYORUM, EV İŞLERİNİ DE YAPIYORUM
Eşinin sağ eli dışında vücudunu kullanamadığını belirten İlhami Özkan “eşim sağ eli dışında vücudunun hiçbir yerini kullanamıyor onun için ev işlerini ve yemeği ben yapıyorum. Çocuklar küçük olduğu için onlara da ben bakıyorum” dedi. Oğlunun 3 yaşında olduğunu, kızının ise 5 aylık olduğunu belirten Özkan “çocuklarımız bizim hayat kaynağımız. Birbirimize duyduğumuz aşkın perçini. Oğlum ve kızım eşimin en büyük destekçisi” dedi.
EN BÜYÜK SIKINTI EVİN SOBALI OLMASI
Eşinin felçli olmasından dolayı günlük hayat içersinde ciddi sıkıntılar yaşadığını belirten İlhami Özkan en büyük sıkıntılarının evlerinin sobalı olması olduğunu belirterek “eşim gün içersinde tek başına kalkıp bir iş yapamıyor, ben gün içinde üç dört defa eve gelerek günlük işleri yapıp, çocukların karnını doyuruyorum. Yazın çok fazla zorlanmıyoruz ama kışın sürekli olarak sobayı kontrol etmem gerekiyor bu da benim işime engel oluyor” dedi.
KÜÇÜK KIZI İÇİN HERGÜN DÖRT DEFA GELİYOR
Küçük kızının emzirilmesine yardım için her gün iş saatlerinde dört defa eve geldiğini belirten İlhami Özkan “eşim yatağından kalkamadığı için kızımı emzirmekte zorlanıyor onun için ben gelip, kızımı eşime verip emzirmesine yardımcı oluyorum sonra oğlumun ve eşimin karnını doyurup tekrar işime dönüyorum” dedi.
KENDİ YAPTIĞI ARABA İLE GEZDİRİYOR
Eşinin akşama kadar evde kapalı kaldığını ve çok sıkıldığını belirten İlhami Özkan, motosikletinin arkasına taktığı römork ile ailesini gezdirdiğini belirterek “eşim akşama kadar çok sıkılıyor. Ben de işten gelince eşimi ve çocuklarımı kendi yaptığım römorkuma bindirerek motosikletimle çarşıda ve Işıklı Gölü kenarında gezdiriyorum” dedi.
ENGELLİ MAAŞI VAR AMA
Eşinin raporundan dolayı 3 ayda bir engelli maaşı aldığını belirten Özkan “eşimin raporundan dolayı maaşı var çocuklarımda şartlı sağlık yardımı alıyor ama biz paradan çok eşime günlük işlerde yardımcı olacak bir yardımcı sıkıntısı yaşıyoruz. Eğer eşime evde bakacak biri olursa ben kendi çalıştığım para ile evimin geçimini sağlarım. Birde eşimin gezebilmesi için akülü, tekerlekli sandalyemiz olursa çok iyi olur” dedi.
EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM
Eşini çok sevdiğini ve severek evlendiğini belirten Esma Özkan’da eşim benim bu dünyada çocuklarımdan sonra en çok sevdiğim insan. Bana çok değer veriyor ve çok seviyor. Ben de onu çok seviyorum Allah bizi ölene kadar ayırmasın” dedi. Eşini çok sevdiğini dile getiren Esma Özkan, “Eşime ’sen engelli birisiyle evlenemezsin, sonra mutsuz olursunuz’ diyenler oldu. O bunlara aldırış bile etmedi. Aşk hiçbir engel tanımadı. Şu an çok mutluyuz. Tek sorunumuz eşimin benim durumumdan dolayı sabit bir işinin olmaması ve biraz da borcumuzun olması. Ayrıca benim akülü sandalyem olsa ona yük olmam. Evin temizliğini ve yemek işlerini eşim yapıyor. Allah herkese böyle bir yuva nasip etsin” diye konuştu.



743 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası