• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Çivril'de Ramazan Nostaljisi

Çivril Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri ilçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleştiriliyor.
Cumhuriyet Meydanı'nda oluşturulan etkinlik alanında, Ramazan Ayı süresince hergün gerçekleştirilecek olan etkinliklerin ilk gününde mehter konseri, semazen gösterisi ve ilahi dinletileri sergilenirken eğlencelerin ikinci günü fasıl, canlı Hacivat-Karagöz ve sihirbaz gösterisiyle renklendi.
Ramazan Ayı süresince, ilçe halkına eski ramazanların keyfini yaşatmayı amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Gürcan Güven “Sahip olduğumuz en önemli kültürel değerlerimizden biridir Ramazan. Bu mübarek ay süresince yaşanan manevi ortam, ülke olarak birlik ve beraberlik iklimini canlandırmakta, hepimizin kalbine huzur vermektedir. Bir olma duygusunun en sıcak şekilde hissedildiği bu güzel günler hemşerilerimizle birlikte yaşamak istedik. İlçe halkımızın iftar sonrası aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebileceği bu etkinlikleri gerçekleştirerek, ilçemizin sosyal yaşamına zenginlik katmayı amaçladık. Tüm hemşerilerimizi ramazan ayı süresince gerçekleştirilecek bu etkinliklere aileleriyle birlikte bekliyoruz."dedi.
Cumhuriyet Meydanı' nda, oluşturulan iftar çadırında sivil toplum örgütlerinin, firmaların, hayırseverlerin desteğiyle Ramazan Ayı süresince iftarlar verilecek. Ramazan Ayı süresince her gün düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında ilahi ve semazen, Tasavvuf Müziği Konseri, fasıl, canlı ve gölge Hacivat-Karagöz, sihirbaz, jonglör, meddah, Aşuk ile Maşuk, orta oyunu, tiyatro, animasyon gösterileri ile 3 Temmuzda Ahmet Özhan, 12 Temmuz’da Murat Başaran ve 19 Temmuz’da da Atilla Taş konseri gerçekleştirilecek.



811 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası