• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Cuma günü evi yandı Pazartesi günü kazada can verdi.

Cuma günü çıkan yangında evi yanan Yunus Aksoy (67) Pazartesi günü Işıklı yolunda geçirdiği kazada hayatını kaybetti.
Cumalar Köyünde eşi ve üç engelli çocuğu ile birlikte yaşayan 67 yaşındaki Yunus Aksoy P.tesi Işıklı Yolunda yaptığı kazada hayatını kaybetti.
Cuma günü evinde çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Yunus Aksoy bugün akşam saatlerinde Çivril’e gelirken karşıdan gelen kamyon ile çarpıştı. Çarpışma sonucu araçta sıkışan Yunus Aksoy olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine çağrılan itfaiye ve 112 ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu sıkıştığı araçtan çıkartılan Aksoy’un cesedi Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili olarak jandarmanın inceleme başlattığı belirtilirken Yunus Aksoy’un Cuma gün yanan evinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Çivril’e geldiği ifade edildi. Kazada hayatını kaybeden Yunus Aksoy’un Cuma gün çıkan yangında evi yanmış ve kullanılamaz hale gelmişti. Yangından sonra Cumalar Köyüne giderek Aksoy ailesini ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Çivril Kaymakamı Orhan Burhan aileye Yuvaköy’de ki imam lojmanını tahsis etmiş ve gıda yardımında bulunmuştu. P.tesi sabah saatlerinde Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Derneği ile iletişime geçerek aileye yanan ev yerine yeni bir ev yapılması ve ev eşyalarının karşılanması için girişimlerde bulunmuştu.
Kazada hayatını kaybeden Yunus Aksoy’un evli ve üç çocuk babası olduğu çocuklarının hepsinin de özel bakıma muhtaç olduğu belirtildi.



694 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası