• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

“ÖYLE BİR ALKIŞLAYIN Kİ OSMAN ZOLAN DUYSUN”

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivalinin Çivril ayağı başladı. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Çivril’den Osman Zolan için alkış istedi.
26 Haziran Cuma günü başlayan Uluslar Arası Halk Dansları Festivali’ne Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Ha-san Yazıcı, Ak Patili ve CHP’li Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
20.30’da başlayan ve 22.00’de sona eren programda Güney Kore, Sırbistan ve Gürcistan’dan gelen gösteri grupları Çivril’lileri kendilerine hayran bıraktı.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven gösteri yapan gruplara çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Güven konuşmasında etkinliğin mimarı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Tüm Çivril’lilerden Osman Zolan’ın duyabileceği şekilde kocaman bir alkış istediğini söyledi. Çivril’liler ıslıklar eşliğinde Osman Zolanı alkışladı.
Başkan Güven Ramazan Ayı boyunca her gün bir etkinlik ile Çivril’lileri buluşturacaklarını belirterek, “Çivril farklı bir ramazan yaşayacak. Bugün dil, din, ırk, renk ayrı da olsa hepimiz kardeşiz ve önce insanız. Ayrım yaşamadan, bir çok yabancı kardeşimizi sizlerle burada buluşturduk. Sizleri güzel ve bir o kadar da farklı bir ramazan ayı bekliyor, her gün yapılacak programlarımıza hepinizi bekliyoruz, herkese iyi akşamlar, Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.



783 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası