• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Başkan Gürcan Güven: “Çivril Hizmete Doyacak”

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven yaptığı basın toplantısında, ilk büyük icraat olarak Çivril Pazaryerinin yeniden düzenlenmesi ve Şahinspor Futbol Tesislerinin sentetik çim, yürüyüş yolları, atletizm alanları olacak şekilde tadilat yapılması olacağını söyledi.
Başkan Gürcan Güven Pazar yerini iki katlı olacak şekilde düzenlemeyi planladıklarını ancak kamuoyunda araştırmaların sürdüğünü şimdilik büyük çoğunluğun tek katlı olması yönünde fikir belirttiklerini söyledi. Başkan Güven, yapacakları icraatlara vatandaşın fikrini alarak başlayacaklarını belirterek “sosyal belediyecilik diye yola çıktık. Yapacağımız her icraatımızda halkın fikrini alacağız. Sadece bir kesimin değil herkesin başkanı olacağız. Bu bağlamda Çivril Pazaryeri’ni düzenlemeye karar verdik. Bizim aklımızdan ilk geçen iki katlı pazaryeriydi, ancak pazaryeri etrafında yaşayan vatandaşlarımıza sorduğumuzda çoğunluğu tek katlı olması yönünde fikir bildirdi. Yoklamamız devam ediyor. Vatandaşlar nasıl isterlerse öyle yapacağız” dedi.
Çivril’in en köklü kulüplerinden olan Şahinspor Futbol tesislerinin de yeniden düzenlenerek sentetik çim yapılacağını bildiren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “bu tesisi önce sentetik çimle kaplayacağız. Daha sonra bu alana yürüyüş yolları, atletizm alanları yapacağız. Çivril Halkının daha sağlıklı yaşaması için spor yapması lazım. Bu sebeple görev sürecimiz boyunca spora ve sağlığa önem vereceğiz” dedi.
Yaklaşan Ramazan Ayı ile ilgili de değerlendirmelerini basın mensupları ile paylaşan Güven, 11 ayın sultanı Ramazan gelmek üzere. Biz bu mübarek ayda her gün ihtiyaç sahibi 200 aileye yemek vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca şehir meydanına kurulacak iftar çadırı ile de yine ihtiyaç sahibi 400 vatandaşın oruçlarını huzurlu bir şekilde açmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca Ramazan Ayının ruhuna uygun semazen gösterileri, Hacivat- Karagöz gösterileri de hafta sonları Çivril Halkıyla buluşacak” dedi. Bir de konser planladıklarını bildiren Başkan Güven, Ramazan Ayında Ahmet Özhan’ı Çivril’lilerle buluşturmayı düşünüyoruz dedi.



700 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası