• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİNDEN GELDİLER SÜNNET DÜĞÜNÜNE KATILDILAR

Çivril Kaymakamlığının yürüttüğü Çin’den Çivril’e adlı gönüllülük esas olan proje kapsamnında Honkong, Güneykore, İspanya, İtalya ve Fransa’da 7 kişi Çivril’e geldi.
Projenin can bulmasında önemli rolü olan ve projenin koordinatörü Ergün Aksoy, “bu projeyi hazırladıktan sonra internet ortamında gönüllü kardeşlerimizin müraacatını gördük ve kabul ettik. İlçemize gelen misafirlerimiz Türkiye’ye kadar ulaşım masraflarını kendileri karşıladılar. Türkiye’de de özel bir şirket bu arkadaşların Çivril’e ulaşımını sağladı. Çivril Kaymakamlığı da misafirlerimizin konaklama ve yemek masraflarını karşıladı” dedi.

Proje kapsamında ilçemizdeki 4 okulun bahçe bakımı, ağaçlandırılması, boyanması ve tadilatını gerçekleştiren misafirler hafta sonu sünnet düğünlerine katılarak gönüllerince eğlendiler. Katıldığı düğünlerde Çivril’liler ile birlikte halaya katılan, zeybek, misket ve Ankara oyunları oynayan turistler Türk insanları ile kültür alış verişi yaptıklarını ifade ederek “başta Çivril Kaymakamı Orhan BURHAN olmak üzere bizleri Çivril’de düğünlerinde ağırlayan Emine - Hüseyin CANBAZ ailesi ve Ümran - Ramazan KEYİK ailesine, ayrıca yanımızdan hiç ayrılmayan Ergün AKSOY’a teşekkür ederiz” dediler.



953 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası