• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP MECLİS ÜYESİ BAŞKANA SORUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi İsmail Tunay Yazıcı, geçtiğimiz meclis toplantısında mezarlıklardaki büyüyen otları eleştirmişti.

Yazıcı “en kutsal değerlerimizden olan mezarlıklar önceki dönemde sık sık eleştiriliyordu. Büyükşehire bağlanıldığında mezarlıklarla büyükşehir belediyesinin ilgileneceği ve artık mezarlıklarımızın daha güzel olacağından bahsediliyordu. Mezarlıklardaki içler acısı durumu gidip gördüm ve meclis toplantısında dile getirdim. Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in girişimleri ile büyükşehir belediyesi tarafından oradaki otlar kesilmiş. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yazıcı ayrıca önemli bütçeler harcanarak Çivril’in akciğeri pozisyonundaki Bayraktepe Mesireliğinin de aynı şekilde bakımsız olduğunun altını çizerek, “bu mesirelik gelecekte ilçemizin akciğeri olacak. Vatandaşlar bu alanda nefes alacak. Fakat orada büyüyen otlar çok çirkin bir görüntü oluşturmakta. Bu hafta içerisinde bir ziraat mühendisi arkadaşımla birlikte oraya gittik. Arkadaşım buradaki otların kesilmemesi halinde otların kuruyacağını söyledi. Sayın Başkanım; buraya Hakkı Aslan yaptığı için mi bakmıyor sunuz? Medya aracılığıyla kamuoyuna ve ilgililere durumu bildirmek istedim. Yetkililerin bu durumu görmeleri ve derhal müdehale etmelerini, meclis üyesi arkadaşlarım ve temsil ettiğimiz vatandaşlar adına istiyorum” şeklinde düşüncelerini aktardı



763 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası