• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

BAŞKAN GÜVEN: “ÇİVRİL’İ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

İlk kez gerçekleştirilen uygulamayla, yapılması planlanan yeni pazaryerinin nereye yapılacağı halka sorulacak.

Yapılacak kamuoyu yoklaması ve anket çalışması ile yapılması planlanan pazaryerinin nereye yapılacağı tespit edilecek. Özel bir araştırma şirketi ve belediye personeli ile tüm mahallelerde muhtarlar, vatandaşlar, çarşı esnafı ve STK’lar arasında 15 gün sürecek anket çalışması sonucunda çıkan karara göre Çivril Belediyesi Pazaryerinin nereye yapılmasına karar verecek.

Çivril Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı bir ekip ile özel bir araştırma şirketi, 15 gün boyunca mahalleleri ve esnafı dolaşacak. Vatandaşları ve esnafı tek tek dolaşacak görevliler, “Çivril’de gördüğünüz en önemli eksiklik nedir? Yapılması planlanan pazaryeri kaç katlı ve nereye yapılmalıdır? Yapılması planlanan kültür ve gençlik merkezinde sizce neler olmalıdır?” gibi sorular sorarak vatandaşların talep ve önerilerini alacak.

KENTİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven bu projenin açık, şeffaf, katılımcı yönetim anlayışının bir parçası olduğunu belirterek Çivril Halkını ve ilçenin geleceğini çok önemsediklerini, buradan çıkacak sonucu dikkate alacaklarını söyledi. Yapacakları hamam, pazaryeri ve kültür merkezi ile ilgili olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne de desteğinden dolayı teşekkür eden Başkan Güven bundan sonraki projelerde de halkın, sivil toplum kuruluşlarının, muhtarların da söz sahibi olacağını, Çivril’i birlikte yöneteceklerini söyledi.



741 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası