• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

SYDV Ramazan Ayına Hazırlanıyor

Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Hatice Zeybek, SYDV'nin Ramazan'a özgü yardımları olduğunu ifade ederek, eğitim, gıda ve nakdi yardımlarının ise aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Çivril Kaymakamlığı SYDV yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalar hakkında bilgi veren SYDV Müdürü Hatice Zeybek vakfın vatandaşın müracaatı üzerine yardım türüne göre, taleplerin mütevelli heyetinde değerlendirmeye alındığını ifade ederek Çivril’de, aylık ortalama bin 200 kişinin söz konusu yardımlardan yararlandığını bildirdi.
Zeybek açıklamasında “vakıf olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda, kömür ve nakdi yardımın yanı sıra sosyal market vasıtasıyla kıyafet ve ev eşyası yardımları da yapıyoruz. 2007 yılında açılan sosyal marketten bugüne kadar 20 bin kişiye giyecek ve ev eşyası yardımı yaptık. Ramazan Ayı ve bayram öncesi sosyal marketteki çalışmalara hız verdik. Bu Ramazan içinde ve bayram öncesi yine ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımlarımız olacak” dedi.
SYDV Sosyal Markette dağıtılan kıyafetlerin giyim firmalarından alındığını belirten Zeybek “sosyal markette dağıtımız kıyafetler irtibata geçtiğimiz giyim firmalarından aldığımız serisi bozulmuş kıyafetlerdir. Yani vatandaşlarımıza hiç kullanılmamış kıyafet yardımı yapıyoruz” dedi.
Kaymakam’ın Eşi gönüllü çalışıyor
Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Markette yapılan çalışmalarda Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’ın eşi Seda Burhan’da yardım ediyor. Oto santral garaj altında bulunan markette giyim firmalarından gelen kıyafet kolilerinin açılmasında ve raflara yerleştirilmesinde bizzat çalışan Seda Burhan, marketten kıyafet yardımı almayan gelen bazı çocukları kendi elleriyle giydiriyor.



806 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası