• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Çivril ve CHP İçin Sorumluluk Aldım!

Adı CHP Çivril İlçe Başkan adaylığı için geçen Ömer Köseoğlu, Çivril siyaseti ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
İlçe başkanlığı için çalışmalarına yerel seçimlerden hemen sonra başlayan Köseoğlu hem Çivril siyasetinde hem de CHP’de değişim ve yenilenmenin şart olduğunu belirterek “Çivril’de farklı bir sayfa açmak istiyorum” dedi.
30 Mart yerel seçimlerinden sonra başladığı çalışmalar hakkında bilgiler vermek ve değerlendirmelerde bulunak için basın mensupları ile bir araya gelen Ömer Köseoğlu CHP’nin başarısı için yapılacakları değerlendirmemiz gerekir” dedi.
Çivril’de CHP adına yeni bir sayfa açalım!
Çivril’de yeni bir sayfa açmak için bu yola çıktığını da ifade eden Ömer Köseoğlu, “Bugüne kadar CHP’de başkanlık yapan her ilçe başkanının Çivril’e önemli katkıları olmuştur, bizim amacımız birilerinin yapamadıkları üzerinden siyaset yapmak değil, aksine daha iyisini yapacağımızı açıklamaktır. Çivril CHP’de beyaz bir sayfa açarak geleceğe bakmak zorundayız. Gençleşerek, yenilenerek, kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi eleştirmeden ve kimsenin güdümüne girmeden Çivril için çalışmak için yola çıktık. Hepimizin birinci önceliği Çivril olmalıdır, biz de elimizi taşın altına koyarak sorumluluk aldık ve bu göreve talip olduk” dedi.
Yeni ve Genç bir ekiple yola çıkıyoruz
Oluşturdukları ekibin genç ve dinamik bir ekip olduğunun altını çizen Köseoğlu “kendini yenilemiş genç ve dinamik bir teşkilat ile girilecek cumhurbaşkanlığı ve 2015 milletvekilliği seçimlerinde CHP hak ettiği başarıyı yakalayacaktır. Bizim amacımız da partiyi ve teşkilatı gençleştirerek girilecek her seçimden en iyi sonucu almak ve 2019 yerel seçimlerinde Çivril belediye başkanlığını yeniden kazanmak” dedi.



747 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası