• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Başkan’dan Haftasonu Mesaisi

Hafta içi yoğun bir çalışma temposu yaşayan Belediye Başkanı Gürcan Güven, hafta sonlarında da kendini işe vererek ilçe genelinde belediye ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemeye ayırıyor. Pazar günü sahaya inen Belediye Başkanı Güven, Çarşı Mahallesi ve Pazaryerinde bir dizi incelemelerde bulundu.
Geçen hafta içersinde Çivril’i ziyaret eden ve Pazaryerinde incelemelerde bulunan Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan ile birlikte yapılması planlanan Pazaryeri ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Güven, hafta sonu da Çivril belediyesi üst yapı birim amirliği ve Fen İşleri birimleri ile pazaryeri ve çevresinde inlememelerde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.
Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Dr. Gürcan Güven, “Çivril artan nüfusu nedeniyle her zaman üst yapı konusunda yeni çalışmalar yapılması gereken bir bölge durumunda. Planlarımızda bunu göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı eksiltmeden her bölgede devam ettiriyoruz. Halkımızın beklentilerine karşılık verecek çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.
Başkan Güven Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte el ele vererek Çivril’i daha yaşanılabilir bir ilçe konuma getireceklerini vurgulayarak “30 Mart yerel seçimlerinden sonra belediyemize bağlanarak mahalleye dönüşen 55 köy ve 9 beldemizi sürekli ziyaret ederek, teknik incelemeler yapıyoruz. Muhtarlarımızla sürekli iletişim ve istişare halindeyiz. Bu mahallerimizde üretimi daha da arttırmak için yeni çalışmalar yapacağız ve halkımızı üretime teşvik edeceğiz. Yeni çıkan yasa ile hizmet yoğunluğumuz daha da arttı. Yetkilerin çoğu yasal olarak Büyükşehir Belediyesi’ndedir. Ama bilgi birikimimiz, tecrübemiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ve sizlerle birlikte el ele vererek Çivril’imize hak ettiği hizmeti önümüzdeki beş yıl içerisinde sunacağız. Sizler destek olacaksınız, biz de projelerimizi tek tek yerine getireceğiz. Dün ve bugün olduğu gibi yarın da desteklerinizi bekliyoruz. Kentimize birlikte sahip çıkalım” dedi. Başkana incelemelerde bulunduğu bölgelerde vatandaşlar da çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “geleceğin Çivril’ini oluşturmak için yaptığımız çalışmalarımızdan ve sergilediğiniz performans için teşekkür ederiz” dediler.



593 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası