• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP’liler ADD’nin yemeğinde buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Çivril Şubesi 19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Tanışma ve Dayanışma Yemeği ” bu yıl Soma’da yaşanan felaketten dolayı 13 Haziran tarihine ertelenmişti.
13 Haziran 2014 Cuma günü yapılan etkinlik Çivril’in Gürpınar Kasabasında gerçekleşti. Etkinliğe Çivril Emniyet Müdürü Osman Başer, Denizli ADD Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca, ADD Çivril Şube Başkanı İsmail Kaplan, ADD Denetleme Kurulu Üyesi Kemal Aslan, CHP Çivril İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan, Çivril Belediye Eski Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, Eski Chp İl Genel Meclisi Grup Başkanı Selehattin Koçdemir, CHP Eski Denizli Millet Vekili Adayı ve Eski Denizli Barolar Birliği Başkanı Adil Demir, CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Sultan Kavukçu, Uşak Add Şube Başkanı Dr. Arif Güven, Sivaslı Belediye Başkanı CHP’li Nihat Sazlıgöl, Pınarbaşı Belediye Başkanı CHP’li Naci Akyürek, Bekilli Belediye Başkan Vekili, Geçen Dönem Milletvekili Aday Adayı Ali Asker Kantürk, CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, CHP Çivril Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ADD Çivril Şube Başkanı İsmail Kaplan yaptığı konuşmada Soma’da gerçekleşen faciadan dolayı etkinliği bu tarihe ertelediklerinin altını çizerek Atatürk’ün Cumhuriyet’in temellerini nasıl attığı konusunda bir konuşma yaptı. Kaplan “Atatürk’ün ilke ve emanetlerine ihanet edenler o günlerde de vardı, bugün de var ve maalesef yarınlarda da olacaktır. Bu olaylar sizleri asla kaygı ve tereddüte düşürmesin, sizin yol göstericiniz Gençliğe Hitabedir. Atatürk’e ordu yok dediler kurulur dedi, para yok dediler bulunur dedi, düşman çok dediler yenilir dedi. Atatürk parayı da buldu, orduyu da kurdu, düşmanı da yendi” dedi. Gecenin geç saatlerine kadar süren etkinlikte katılımcılar gönüllerince eğlendi.



635 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası