• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Çivril 1.Yörük Şenlikleri Pazar Günü yapılacak

Çivril Ülkücü İşçiler Derneği, Çivril Ülkü Ocakları ve MHP Çivril İlçe Teşkilatı tarafından, bu yıl ilki düzenlenecek olan Türkmen Yörük Şenlikleri, 22 Haziran Pazar günü Bayraktepe Mesireliğinde gerçekleştirilecek. Geleneksel hale getirilecek şenlikte bu yıl Yıldırım Yıldızdoğan ve Ali Kınık’ın sahne alacağı belirtildi.
Çivril 1. Türkmen Yörük Şenlikleri hakkında konuşan Çivril Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Özgür Güllü 22 Haziran Pazar Günü saat 12.00’de başlayacak olan şenliğe tüm Çivril halkını davet ettiklerini söyledi. Oldukça keyifli bir program hazırladıklarını dile getiren Güllü, “Biz şenlikleri televizyonlarda görür, izlerdik. ‘Neden bizde de olmasın?’ düşüncesiyle yola çıktık. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz şenlikleri her yıl genişleterek ve güzelleştirerek devam ettireceğiz. Bu yıl Bayraktepe mesireliğinde yapacağımız şenliği önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımla Akdağ Koca yayla’da yapacağız” dedi.
ALİ KINIK SAHNE ALACAK
Ülkücü camianın sevdiği sanatçılardan Ali Kınık’ın sahne alacağını şenlikte, kıl Yörük çadırı kurulacak ve davetler burada ağırlanacak. Ayrıca; Yıldırım Yıldızdoğan’ın da sahne alacağı yer alacağı etkinlikte, geleneksel yarışmalar da düzenlenecek.
“ŞENLİĞE, TÜM ÇİVRİL’İ DAVET EDİYORUZ”
Katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunacaklarını aktaran Güllü, “Uşak, Denizli, Sivaslı, Antalya gibi diğer bazı il ve ilçelerden de misafirlerimiz gelecek. Tüm Çivril protokolünü de, şenliğimize davet ettik. Çivril’de geniş bir alanda siyasetçisi, iş adamı, halkı ayırt etmeksizin; herkese davetiyelerimizi dağıtıyoruz. İnşallah, kültürümüzü en iyi şekilde yansıtacağız.



909 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası