• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Denizli Valisi Abdulkadir Demir Çivril Belediyesini Ziyaret Etti

Kadir Kameroğlu tarafından yaptırılan camiinin açılışına katılmak için Çivril’e gelen Denizli Valisi Abdülkadir Demir açılıştan sonra Çivril Belediyesini ziyaret ederek Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Katıldığı camii açılışından sonra Çivril Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Abdülkadir Demir daha sonra Çivril Kaymakamı Orhan Burhan ile brlikte Çivril Belediyesine geçti. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’i makamında ziyaret eden Vali Demir, başkandan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra belediye meclis toplantısı salonunda Çivril ile ilgili brifing alan Vali Demir Çivril için turizm ve tarım projeleri olduğunu belirtti. Işıklı Gölü, Tokalı Kanyonu ve Koca Yayla’nın doğa turizmine kazandırmak için çalıştıklarını belirten Vali Demir “Çivril’in bir çok tarihi değeri var bu değerleri turizme kazandırma adına önemli projelerimiz ve çalışmalarımız var” dedi.
Meclis toplantı salonunda gerçekleşen ve bir saat süren toplantıda Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Denizli Sağlık İl Müdürü Mahmut Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Kültür Turizm İl Müdürü Mahmut Korkmaz, Gençlik spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Tarım Hayvancılık ve Gıda İl Müdürü Sezgin Kutlu, DSİ İl Müdürü Muhittin Püskül, Karayolları 27. Şube Şefi Sait Arıduman, Denizli Alay komutanı Ferdi Korkmaz, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlit Demir ile Çivril Belediyesi daire müdürleri ve çalışanlar da hazır bulundular.



966 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası