• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Randevusu Olsun veya Olmasın Öncelik Muhtarların

Denizli Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman Zolan Çivril’i ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.
09 Haziran 2014 Pazartesi günü Saat 13.00’te Çivril’e gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan beraberindeki heyet ile Çivril Belediyesi’ni ziyaret etti. Zolan’ı belediye önünde karşılayan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.
Çivril Belediyesinde yaklaşık 1 saat süren bilgilendirme toplantısının ardından ilçe kütüphanesinde Çivril’li muhtarlarla bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Çivril’li muhtarların teker teker ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Osman Zolan 5 yıllık görev sürecinde birlikte çalışmaya devam edeceklerini ve bu arzu içerisinde olduklarını vurgulayarak, yoğun bir programlarının olduğunu ve bu sebepten dolayı bazı muhtarlarla görüşememiş olabileceklerini belirtip, “eğer bir muhtarımız bizi ziyaret geldiyse mevcut toplantım veya görüşmem biter bitmez herkesten önce muhtarımızla görüşeceğim. Muhtarlarımız her zaman önceliklidir. Randevusu olsun veya olmasın, ilk görüşmemiz muhtarlarla olur. Bizim göremediğimiz yerleri muhtarlar görür. Bizlerin basit olarak nitelendirdiğimiz bazı durumlar sizler için önem arz edebilir. Bu sebepten dolayı en çok 6 ayda bir böyle toplantılar düzenleyeceğiz” dedi.
İtfaiye hizmetlerinin önceden sadece Çivril’in merkezinde olduğunu vurgulayan Osman Zolan Çivril’de 6 noktada 24 saat çalışma şartlarının esas alındığı itfaiye birimleri oluşturduklarını belirtti. Daha sonra muhtarların sorunları üzerinde yoğunlaşan Osman Zolan eksiklerin ve ihtiyaçların bir an evvel giderilmesi talimatını verdi.
Bu görüşmenin ardından Çivril Merkez İfaiye Amirliğini ve Deski’yi ziyaret eden Osman Zolan buradaki personelle teker teker tokalaşıp, hal hatır sordu. Zolan burada yaptığı konuşmada itfaiyecilere mesleklerinin zorluğu hakkında bilgiler kutsallığı hakkında tavsiyeler verdi. Defin işleri ile ilgilenen personelle de bir görüşme yapan Osman Zolan “geleneklerimiz gereği defin hizmetlerini yaptığınızda bazı vatandaşlar sizlere hediye mahiyetinde para ve buna benzer şeyler verebilir, fakat siz kesinlikle verilen bu hediyeleri kabul etmeyeceksiniz, vatandaşlara bu hizmeti vermenin karşılığını maaşlarınızdan aldığınızı belirteceksiniz” dedi.
Buradan sonra Çivril Pazar Yerinde incelemelerde bulunan Osman Zolan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’le birlikte fikir alış verişinde bulundular. Zolan ve ekibine Pazar esnafları karpuz ikram etti. Daha Sonra sırası ile Çivril Ak Parti İlçe Başkanlığı, Çivril’li Hayırsever Kadir Kameroğlu ziyaret edildi. Kameroğlu’nun Dostlar Meclisinde bir süre sohbet edilip, çay içildikten sonra Çivril Hayvan Pazarı, Çivril Bayraktepe Mesireliği ve Çivril Hayvan Barınağı ziyaret edildi. Bu temaslarının ardından Osman Zolan Çivril’den ayrıldı.



618 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası