• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Kameroğlu’ndan Bir Hizmet Daha

Hayırsever iş adamı Kadir Kameroğlu’nun, annesi merhum Rasime Kameroğlu adına yaptırdığı Rasime Ana Camii ile eşi adına yaptırdı Nevişet Kameroğlu Kız Kuran Kursu hizmete açıldı.
1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanarak ibadete açılan camiinin açılışına Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Önceki Dönem Belediye Başkanı Hakkı Aslan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, Bekilli, Evciler Kaymakamları ile Denizli ve Çivril protokolü ile daire amirleri, işadamları ve çok sayıda vatandaş ile Kameroğlu Ailesi katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra açılışta ilk olarak Kuran-ı Kerim tilaveti sunuldu. Ardından bir konuşma yapan İş Adamı Kadir Kameroğlı “annesi adına bir camii inşa ederek bir hayalini daha gerçekleştirdiğini belirterek Çivril için hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.”
Denizli Valisi Abdülkadir Demir’de yaptığı konuşmada Çivril’in kendi kendine yetebilen bir ilçe olduğunu belirterek “Çivril Denizli için çok önemli bir yere sahip. Kendi kendine yetebilen kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayabilen ender ilçelerden” dedi.
Vali Demir konuşmasında böyle bir hizmeti yapmanın herkese nasip olmayacağını belirterek hayırsever iş adamı Kadir Kameroğlu’na teşekkürlerini iletti. Yapılan konuşmalarda sonra Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından Kadir Kameroğlu’na teşekkür plaketi verildi. Konuşma ve teşekkürlerden sonra camiinin kurdelesi kesilerek ibadete açıldı. Açılış töreninden sonra davetlilere yemek ikramı yapıldı.



730 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası