• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

KOLPA GRUBU ÇİVRİL’İ SALLADI

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Konseri’nde sahne alan Kolpa Grubu muhteşem bir konser verdi. Çivrilli gençleri coşturan Kolpa’nın konserini yağan yağmura rağmen binlerce kişi izledi.
Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleştirilen konserde sahne alan Kolpa Grubu çoğunluğu gençlerden oluşan izleyicileri coşturdu. Son yıllarda sevilen rock gruplarından biri haline gelen Kolpa, şarkılarını seslendirirken meydanı dolduran binlerce müzik sever şarkılara coşkulu bir şekilde eşlik etti.
Konserin sonunda Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Kolpa Grubu'nun üyelerine çiçek ve Yeşil Çivrilspor Kulubü forması hediye etti. Başkan Güven yaptığı konuşmada, “Gençlik Konserimizde Kolpa'nın sahne almasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum ve bu başarılı grubumuza verdikleri muhteşem konserden dolayı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a da sağladığı imkânlardan dolayı çok teşekkür ediyorum. bundan sonra bu tür etkinlikte hep birlikte olacağız" dedi.
Gençleri kendinden geçiren şarkılarıyla coşturan Grup Kolpa, yaklaşık 1 saat sahnede kaldı.



853 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası